» 25 september 2017

Adverteren

Redactie | 15-09-2013

Vlaardingen24 is in korte tijd uitgegroeid tot het meest spraakmakende medium van de haringstad. Snel, compleet en gewoonweg erg goed. Daar trekken we ‘volle zalen’ mee en die kunt u bereiken. Met een banner bijvoorbeeld. U staat al een week met uw reclameboodschap op Vlaardingen24 voor een bedrag vanaf € 13,-. Gaat u voor een langere periode, dan betaalt u nog minder per week. Een heel directe manier om een almaar groeiend aantal Vlaardingers te bereiken.


Bannertarieven


Profielpagina

Met een profielpagina op Vlaardingen24 bent u op een unieke manier verzekerd van heel gerichte publiciteit. Een eigen pagina op VL24 Werkt met daaraan gekoppeld de mogelijkheid om twaalf berichten per jaar toe te voegen. Die berichten verschijnen op uw eigen pagina, in een van de nieuwsrubrieken (wonen/winkelen/auto enz.) en op de homepage. Daarnaast verspreiden we die berichten ook via twitter en facebook waardoor het bereik nog eens verder wordt vergroot. Een profielpagina kost € 396,- per jaar. U bereikt dus voor een bedrag van € 33,- per maand een zeer groot aantal mensen.

 

Vacatures

Geen zin in personeel dat om de haverklap moet bellen dat ze er écht aankomen maar nu helaas nog vast staan in de file... of voor een geopende brug? Uw ideale nieuwe werknemer woont in Vlaardingen. En u vindt hem of haar via het vacatureplatform van Vlaardingen24! En daar vinden zij u!

Een personeelsadvertentie kost € 65,-. De vacature blijft daarvoor zestig dagen staan. Tenzij u ons voor die tijd is verstreken, vertelt dat hij eraf kan natuurlijk... Als u een stageplaats te vergeven heeft betaalt u slechts € 35,- en als u een vrijwilliger zoekt kunt u de oproep al voor € 15,- plaatsen. Bij iedere vacature plaatsen wij ook het logo van uw bedrijf.

Kortingen
Plaatst u meerdere vacatures, dan kunt u gebruik maken van onze interessante kortingen. Die kunnen oplopen tot wel 40%. En u hoeft die niet allemaal meteen te plaatsen. Eenmaal gekochte ruimte blijft onbeperkt geldig.

  • 2-4 vacatures 10% korting
  • 5-9 vacatures 20% korting
  • 10-19 vacatures 30% korting
  • 20+ vacatures 40% korting
Optioneel is het doorplaatsen van uw vacature op twitter en facebook. Wij rekenen hier voor € 15,-. U breidt daarmee uw bereik nog eens aanzienlijk uit.
 
Alle op deze pagina genoemde bedragen zijn exclusief btw.
 

Meer weten? Neem contact op met Erik Meijer

Tel. 06 – 40 101 238

E-mail: adverteren@vlaardingen24.nl

 
« Terug