Categorieën

Service

Donderdag 11 juli

Donderdag 11 juli
Terug

Donderdag 11 juli

 • 11-07-2024
 • Agenda
 • Haak- en breicafé in Bibliotheek Holy

  Iedere donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 kun je aanschuiven bij het Breicafé in Bibliotheek Vlaardingen Holy aan de Koninginnelaan 773 om inspiratie op te doen, ideeën en patronen uit te wisselen Kom gewoon eens langs. Beginner of gevorderde, jong of oud, iedereen is welkom! Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

 • Allemaal autisme, allemaal anders

  Iedere tweede donderdag van de maand is er van 10.30 tot 12.00 uur een autisme-inloop van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme) in de medialounge van bibliotheek de Plataan in de Waalstraat 100. Allemaal autisme, allemaal anders! Samen bouwen aan een autismevriendelijker maatschappij.

 • Schiedamse kunst in De Groene Luiken

  In aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 is werk te zien van de leden van Amateur Kunstenaars Collectief Schiedam (AKCS).De afgelopen jaren hebben vele tientallen enthousiaste amateur kunstenaars hun weg naar het atelier van het collectief weten te vinden. Omdat elke AKCS kunstenaar zijn eigen stijl, onderwerp en materialen kiest biedt deze expositie een rijke variatie aan werkstukken. De expositie is te zien tot 15 juli, dagelijks van 13.00 tot 16.00 uur. Een kopje koffie of thee hoort bij de ontvangst.

 • Rijnmondiaal #2

  Achttien beeldbepalende kunstenaars tonen van 6 juli tot en met 3 november hun eigentijdse kunst in Museum Vlaardingen in de tentoonstelling Rijnmondiaal. Na het eerdere succes in 2022 start 6 juli Rijnmondiaal #2. Een tentoonstelling van hedendaagse, eigenzinnige kunst met klinkende namen uit de regio en uit de eigen stad. Rijnmondiaal is een afspiegeling van wat er leeft onder de in de regio gevestigde kunstenaars en haar bewoners. 

 • Lunchconcert in de Grote Kerk

  Organist Aad Zoutendijk speelt donderdag 11 juli tijdens het wekelijkse lunchconcert in de Grote Kerk aan de Markt werken van o.a. Buxtehude, Bach en Cappelen. Het concert begint om 12.45 en de toegang is gratis.