Categorieën

Service

Donderdag 27 juni

Donderdag 27 juni
Terug

Donderdag 27 juni

 • 27-06-2024
 • Agenda
 • Haak- en breicafé in Bibliotheek Holy

  Iedere donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 kun je aanschuiven bij het Breicafé in Bibliotheek Vlaardingen Holy aan de Koninginnelaan 773 om inspiratie op te doen, ideeën en patronen uit te wisselen Kom gewoon eens langs. Beginner of gevorderde, jong of oud, iedereen is welkom! Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

 • Schiedamse kunst in De Groene Luiken

  In aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 is werk te zien van de leden van Amateur Kunstenaars Collectief Schiedam (AKCS).De afgelopen jaren hebben vele tientallen enthousiaste amateur kunstenaars hun weg naar het atelier van het collectief weten te vinden. Omdat elke AKCS kunstenaar zijn eigen stijl, onderwerp en materialen kiest biedt deze expositie een rijke variatie aan werkstukken. De expositie is te zien tot 15 juli, dagelijks van 13.00 tot 16.00 uur. Een kopje koffie of thee hoort bij de ontvangst.

 • Lunchconcert in de Grote Kerk

  Organist Aad Zoutendijk speelt donderdag 27 juni tijdens het wekelijkse lunchconcert in de Grote Kerk aan de Markt werken van o.a. Ritter, Kellner en Casanova. Het concert begint om 12.45 en de toegang is gratis.