Categorieën

Service

Maandag 4 december

Maandag 4 december
Terug

Maandag 4 december

 • 04-12-2023
 • Agenda
 • Vlaardingen Toen en Nu in het Zonnehuis

  In het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel 5 is de nieuwe expositie ‘Vlaardingen 750 Toen en Nu' te zien. De expositie bestaat uit zestig foto's van Vlaardingen, waarvan er dertig te zien zijn in Het Zonnehuis. De andere foto's worden tentoongesteld in Kade40. De fotografen lieten zich inspireren door oude beelden van Vlaardingen en maakten een eigentijds beeld van dezelfde omgeving. De foto's vormen samen een leuk overzicht van markante plekken in Vlaardingen.

 • Mosab Anzo exposeert in de Groene Luiken

  In aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 is een expositie te zien met werk van Mosab Anzo met als thema ‘Somewhere’ Mosab Anzo is in Syrie/Damascus geboren. Sinds 2015 woont hij in Rotterdam. Hij heeft een enorme staat van dienst in zowel het Midden Oosten als in het Westen van zowel solo- als groepsexposities. U bent dagelijks tussen 13.00-16.00 uur welkom en een kopje koffie of thee hoort er ook nog bij.

 • Mick Otten exposeert in de Windwijzer

  In de Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 is een expositie te zien met foto’s van Mick Otten. Otten toont in de expositie foto’s van zeedieren. Hij fotografeert die dieren aan de kust, op zijn wekelijkse duiktochten en thuis. Mick maakt er natuurkunst van door die zeedieren los te halen van hun natuurlijke omgeving: hij legt ze vast op een zwarte achtergrond om hun excentrieke vormen en prachtige kleuren te benadrukken. De foto’s zijn te zien tot en met 4 januari.