Categorieën

Service

Een beginnersgids met 7 tips voor wedden op het WK in 2022

Een beginnersgids met 7 tips voor wedden op het WK in 2022
Sport

Een beginnersgids met 7 tips voor wedden op het WK in 2022

  • Ingezonden mededeling
  • 05-12-2022
  • Sport
Een beginnersgids met 7 tips voor wedden op het WK in 2022
Nu het WK bijna voor de deur staat, denken veel mensen eraan om op de wedstrijden hiervan te wedden. Het is leuk en spannend, maar wanneer je dat het gewend bent, kun je misschien wat beginnersfouten maken die alles kunnen verpesten. Ter voorbereiding op het WK stelden we een gids van zeven tips samen om het online wedden met je te delen. Hierdoor kom je heel wat beter beslagen op het ijs en kun je slimmere weddenschappen afsluiten.

1.  De beste online weddenschap bookmaker kiezen

Je bookmaker selecteren is een belangrijke beslissing. Je moet namelijk weten dat de quoteringen en bonussen per bookmaker verschillen. Met andere woorden, als je je weddenschap wint plaatste die bij een bookmaker met lage quoteringen, krijg je een ook een lagere uitbetaling. Bij een bookmaker die hogere odds aanbiedt win je uiteraard meer met dezelfde inzet. 

Onze specialisten bij Nostrabet NL, hebben een diepgaand onderzoek gevoerd en de beste bookmakers voor jou geselecteerd. Ze maken je er tegelijk ook deelgenoot van hun bevindingen. Deze kunnen je zeker helpen om een weloverwogen beslissing te nemen. Dat bespaart je een hoop tijd en moeite.

2.         Profiteer van weddenschappen zonder risico

De meeste bookmakers bieden hun nieuwe klanten een welkomstbonus aan. Dat kan een geldbedrag zijn of gratis weddenschappen. Hoe dan ook als je hiermee op je eerste wedstrijden inzet, doe je dat met het geld van de bookmaker. Jijzelf loopt hierbij dan geen enkel risico. Maar weet wel dat er bij het gebruik van bonusgeld ook altijd bonusvoorwaarden aan vast hangen.

3.         Verminder het risico en betaal je leerschool met kleinere inzetten

Er zijn voor elk sportevenement een grote variëteit aan wedmogelijkheden. In hun enthousiasme plaatsen nieuwe spelers ook vaak weddenschappen op onderdelen van een wedstrijd die ze zelf eigenlijk niet volledig begrijpen. Dit leidt meestal tot het verlies van zowel de weddenschap en uiteraard je inzetbedrag. 

4.         Analyseer de teams

De coaches geven om strategische redenen de samenstelling van hun teams zo laat mogelijk mee. Letterlijk kort op de bal van het nieuws spelen is dus een noodzaak. Hou onverwachte ontwikkelingen of blessures in het oog tijdens het verloop van het toernooi. De grote voetbalnaties zoals Brazilië, Duitsland of Frankrijk hebben dikwijls een grotere keuze aan sterspelers die ze, indien nodig kunnen, inzetten. Voor de minder grote voetballanden is dit meestal niet het geval.

5.         Ben je nieuw bij het sportwedden, zet dan in op de einduitslag van de wedstrijd

Er zijn twee soorten weddenschappen beschikbaar. Weddenschappen die voor een wedstrijd worden geplaatst en weddenschappen die tijdens de wedstrijd worden geplaatst ("live" weddenschappen). 

Ben je niet in de mogelijkheid om de wedstrijd live te volgen, doe dan zeker vooraf je huiswerk. Al is voetbal een van de meest onvoorspelbare sporten, met gedegen informatie maak je toch altijd meer kans om de juiste gok te wagen.

6.         Probeer je hoofd koel te houden

Winnen is leuk. En soms kun je wel een paar keer na elkaar incasseren. Maar dat is ook het moment om voorzichtig te zijn. De slimme sportwedders zetten dan direct de gemaakte winst opzij. Die is zeker, en wordt niet meer ingezet. Daarna doen ze dan opnieuw inzetten met hun startbudget. Op die manier heb je het meeste kans om er uiteindelijk ook wat aan over te houden.

7.         Vermijd bookmakers zonder vergunning 

Plaats enkel weddenschappen bij onze legale Nederlandse bookmakers. Je herkent ze aan het logo van de Nederlandse Kansspelautoriteit op hun website. De internationale sites die niet door deze instantie worden erkend zijn illegaal voor ons Nederlanders. Behalve dat je wedt zonder enige vorm van bescherming kan het je ook nog een boete van € 8.700 opleveren.