Categorieën

Service

Wist je dat je ongelooflijke winsten kunt behalen door met je favoriete Feyenoord-team te spelen?

Wist je dat je ongelooflijke winsten kunt behalen door met je favoriete Feyenoord-team te spelen?
Sport

Wist je dat je ongelooflijke winsten kunt behalen door met je favoriete Feyenoord-team te spelen?

  • Ingezonden mededeling
  • 30-11-2022
  • Sport
Wist je dat je ongelooflijke winsten kunt behalen door met je favoriete Feyenoord-team te spelen?
De Rotterdamse voetbalclub Feyenoord is opgericht in 1908, maar de naam Feyenoord werd op 15 juli 1912 pas bekend gemaakt. Feyenoord staat bekend als ‘de volksclub’ van Nederland en heeft vele bekers op haar naam staan. Feyenoord was de eerste club in Nederland die de Wereldbeker en de Europacup 1 won. 

De waarde van de voetbalclub ligt nu rond de 94 miljoen euro en er zijn inmiddels 495 transfers van Eredivisiespelers naar voetbalclub Feyenoord geweest. De duurste speler bij deze populaire club is middenvelder Quinten Timber, die in 2022 voor 7,2 miljoen euro overkwam van FC Utrecht.

De wedstrijden

De thuisbasis van Feyenoord is het voetbalstadion 'de Kuip'. De spelers spelen in rood-witte shirts met zwarte shorts. Feyenoord speelt een belangrijke rol in het Nederlandse profvoetbal en veel Voetbaltips circuleren online om te wedden op wedstrijden van deze club. Wedstrijden van Feyenoord staan garant voor veel spanning en sensatie. De Eredivisie volgen is natuurlijk sowieso erg leuk, want tijdens wedstrijden is de sfeer in het stadion ongekend. Ook als Oranje er speelt. Maar wanneer de Rotterdammers er zelf aan de aftrap komen dan vliegt het dak eraf.

Voetbalweddenschappen

Wedden op de wedstrijden van Feyenoord in het online casino is een populaire activiteit. Je kunt dit op vele manieren doen, van het voorspellen van wedstrijduitslagen, doelpuntensaldo’s tot live wedden (wedden terwijl de wedstrijden worden gespeeld). Bij live voetbalweddenschappen veranderen de winkansen per seconde, afhankelijk van het tijdstip van de wedstrijden en de stand op dat moment. In ieder geval zul je je daar geen moment vervelen.

En wat meer is, we kunnen nu ook al een tijdje genieten van legaal sportwedden in Nederland. Er zijn ondertussen al meer dan tien sites waar je terecht kunt met je voorspellingen op Feyenoord. Wanneer je een Nederlandse online bookmaker bezoekt, kom je direct te weten dat de Eredivisie bij alle sites op de meest prominente plaats staat.

Maar hou er wel rekening mee dat je om in Nederland legaal je sportweddenschappen te plaatsen je aan een aantal voorwaarden moet voldoen. Op de eerste plaats dien je ouder te zijn dan 18 jaar. Ook moet je een geregistreerde inwoner van Nederland zijn en beschikken over een bankrekening op eigen naam. Je mag geen verkeerd gokverleden hebben, dat wil zeggen dat je niet mag opgenomen zijn in het Cruks (centrale voor de uitsluiting van kansspelen).

Feyenoord nieuws

Er is altijd nieuws rondom de club Feyenoord. Hierbij wat algemeen feiten over de club en de laatste geschreven nieuwtjes.

Fans

Je kunt Feyenoord-supporters soms 'te enthousiast' noemen, daar verschillen de meningen over. In ieder geval kun je rond een stadion altijd zien dat Feyenoord er een Europese wedstrijd heeft gespeeld. Er worden nogal wat claims naar Feyenoord geslingerd vanwege 'gebeurtenissen' na internationale wedstrijden. De fans zijn altijd nadrukkelijk aanwezig, zowel tijdens als na wedstrijden.

Feyenoord en Ajax

De competitiedrang tussen deze twee clubs is altijd sterk, zowel bij de spelers als bij de fans. Ajax won negentig van zijn 189 wedstrijden tegen Feyenoord in zijn voetbalgeschiedenis. De wedstrijden tussen beide clubs zijn de duurste Nederlandse wedstrijden, een toegangskaartje kost daar al gauw 40 euro. Voor andere Nederlandse wedstrijden kost een kaartje maar 25 euro. Het blijft een eeuwige strijd tussen deze twee clubs en de wedstrijden zijn altijd fel. De ‘aftermath’ ook.

Het laatste nieuws

Waar iedereen bij Feyenoord zeer enthousiast over is, is dat doelman Justin Bijlow terugkeert in het Nederlands elftal. Bijlow hoort tot de selectie van 26 spelers die in Qatar voor het Nederlands elftal zal uitkomen. Bijlow zat al bij de selectie, maar viel uit vanwege een blessure. Ook goed nieuws is dat oud-Feyenoorder Robin van Persie trainer wordt van het jeugdteam van Feyenoord. Robin was eerder trainer van de onder-16 spelers en zijn doel is om uiteindelijk als hoofdtrainer in het betaalde voetbal aan de slag te gaan. Robin doet daarvoor de cursus' UEFA Pro training'.

Tenslotte

Hoe je ook over Feyenoord denkt, ze houden de tradities goed in ere. Ze presteren altijd uitstekend tegen Italiaanse clubs, waar de volksclub om bekend staat. Onder andere daarom is Feyenoord op het moment van schrijven koploper in de Europa League. Na de competitiestop tijdens het WK in Qatar zullen we zien hoe het Feyenoord verder vergaat. Zal de club zijn successen kunnen vasthouden?