Categorie├źn

Service

Adri Stam Juwelier

Adri Stam Juwelier

Terug
/files/bedrijven/adristam/adristamfoto.jpg

Al jaren is Adri Stam in hart en nieren juwelier, goudsmid en diamantair. Sinds kort heeft hij een winkel in de Fransenstraat in het centrum van Vlaardingen. Hier kunt u terecht voor prachtige sieraden en horloges van bekende merken als Seiko maar u vindt ook merken die u in Vlaardingen verder nergens zult vinden.
 

Ontwerp

Ook voor het vervaardigen van uw zelf ontworpen creatie bent u bij Adri Stam aan het juiste adres. Hij is immers veel meer dan alleen juwelier, hij is een kunstenaar die prachtige sieraden maakt. Als u een idee heeft voor een sieraad, een voorbeeld van een sieraad op papier heeft, of een bestaand sieraad wil laten aanpassen, nodigen wij u graag uit om eens langs te komen in onze winkel.
 

Reparatie

Doet uw horloge het niet meer of moet er een sieraad worden aangepast of gerepareerd, ook dan bent u bij Adri Stam aan het juiste adres. Ringen groter maken, een nieuwe steen in uw sieraad zetten, graveren, een klok repareren… Adri Stam draait er zijn hand niet voor om. Voor u een besluit neemt, krijgt u altijd eerst een prijsopgave, u komt dus nooit voor vervelende verrassingen te staan.
 

En ook…

U kunt bij Adri Stam ook terecht voor de verkoop van goud, zilver en edelstenen en u kunt er zelfs uw sieraden verpanden voor de duur van 28 dagen. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden!

 

Adri Stam Juwelier is uiteraard ook te vinden op facebook. Like de pagina en u blijft altijd op de hoogte. Aarzel ook niet Adri een vriendschapsverzoek te sturen.