Categorie├źn

Service

Apotheek Hoog Lede

Apotheek Hoog Lede

Terug
/files/bedrijven/apotheekhooglede/apotheekhoogledefoto.jpg

Persoonlijke aandacht en service voor iedereen


Apotheek Hoog Lede is gevestigd in het gelijknamige medisch centrum in Vlaardingen. Bij ons kunt u terecht voor een breed aanbod van diensten en producten, zoals u die u van een apotheek verwacht. Wij geloven dat U de beste zorg verdient. Om dit aan U te geven, willen wij het anders en beter doen. In een tijd van automatisering, digitalisering en massaproductie vergeten wij niet dat het om de individuele patiënt draait en dat niemand hetzelfde is. Bij ons in de apotheek kunt u echte persoonlijke en passende zorgverlening verwachten. Hierdoor kunnen we betere zorg bieden en bieden we vaak oplossingen waar anderen alleen problemen zien.

U kunt u in Medisch Centrum Hoog Lede terecht bij verschillende zorgverleners, waaronder specialisten, paramedici en bij de huisartsenpraktijken Elshout & De Vos, Verzijl en De Wit. Uiteraard werken we ook samen met andere huisartsen, instellingen en ziekenhuizen in de regio. Een goede samenwerking met andere zorgverleners is een van onze kernwaarden. Wij geloven dat U alleen de beste zorg kunt krijgen als de zorgverleners om u heen hun kennis en kwaliteiten bundelen.

Wij bieden verschillende, vaak kosteloze, services om u te ontzorgen in het gebruik van chronische medicatie (herhaalservices). Ook kunnen mensen, indien dat noodzakelijk is, bij ons gebruik maken van een medicijnrol. Daarnaast kunt u door onze samenwerking in de meeste gevallen ook nog bij ons terecht voor medische hulpmiddelen.

Ook bieden we enkele andere praktische voordelen
  • U kunt prima parkeren bij de apotheek
  • Wij bezorgen bij iedereen in geheel Vlaardingen en Schiedam
  • U kunt bij ons terecht voor verschillende verzorgings- en drogisterijartikelen
  • Wij hebben korte wachttijden
  • Wij bieden een overstapservice als u zich bij ons inschrijft
  • Wij zijn elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.30 uur

Bent u benieuwd, heeft u vragen of twijfelt u nog? Komt u gerust langs of neem contact met ons via tel: 010-2540304 of [email protected]

Wilt u zich bij ons inschrijven, dan kan dat HIER

Meer informatie over Medisch Centrum Hoog Lede!