Categorieën

Service

Argos Zorggroep

Argos Zorggroep

Terug
/files/bedrijven/argoszorggroep/de_meerpaal_vlaardingen.jpg

Onze liefdevolle en deskundige zorg voor ouderen maakt ons uniek. 

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen wij bij hen thuis of in een van onze huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Elke dag zetten onze medewerkers zich in voor goede en liefdevolle zorg voor ouderen met lichamelijke en/of geestelijke problemen. Dankzij aandacht en een luisterend oor creëren onze medewerkers kleine of grote geluksmomenten voor de ouderen waar wij voor zorgen. Wij vinden dit bijzonder en zijn hier dankbaar voor, want zó kunnen wij het verschil maken. 

Soenda

Zorg en plezier in een huiselijke omgeving

In de Indische Buurt, vlakbij het centrum van Vlaardingen, vindt u Soenda. Wanneer u door dementie niet meer zelfstandig thuis kunt wonen, biedt Soenda een thuis met de zorg en aandacht die u nodig heeft. Woont u nog zelfstandig? Dan is Soenda een goede buur waar u terecht kunt voor gezelligheid en wat ondersteuning. 

Soenda biedt vele faciliteiten en diensten die u helpen langer zelfstandig te blijven wonen. Denk hierbij aan alarmering, thuiszorg en dagbesteding. In Brasserie Soenda kunt u terecht voor een hapje en een drankje of een volledige maaltijd. En doe eens gezellig mee met een van onze activiteiten of geniet van een muzikale show. Loop gerust bij ons binnen, er is voor ieder wat wils!
 

De Meerpaal

Wonen en zorg in een kleinschalige omgeving

De Meerpaal is al meer dan 40 jaar een begrip in de wijk Holy in Vlaardingen. Ouderen die door dementie of psychische aandoeningen niet meer zelfstandig kunnen wonen, vinden hier een warm thuis.

Ook zelfstandig wonende ouderen kunnen een beroep doen op onze betrokken medewerkers als zij wat extra ondersteuning nodig hebben. Wij denken graag met u mee!

Voor omwonenden is De Meerpaal een goede buur. Zij zijn van harte welkom om gebruik te maken van onze faciliteiten en mee te doen met onze gezellige activiteiten, zoals het traditionele Lentefeest in maart. En eet gerust een keertje mee in onze gezellige Brasserie. Elke woensdag- en zondagmiddag geniet u van een heerlijke maaltijd tijdens ‘De Pan van Jan’. U bent van harte welkom!
 

Marnix Revalidatiecentrum voor Ouderen

Revalideren in een omgeving waar úw herstel centraal staat

In de Vlaardingse Westwijk vindt u Marnix. In dit smaakvol ingerichte revalidatiecentrum kunnen ouderen werken aan hun herstel na ziekte of een operatie. Krijgt u binnenkort een nieuwe knie of heup en zoekt u een plek om te revalideren? Dan ondersteunen de professionele medewerkers van Marnix u graag met een herstelplan op maat! Marnix is geheel ingericht om u zo snel mogelijk weer ‘op de been’ te helpen. Omwonenden kunnen ook bij ons terecht voor fysio- en ergotherapie.

Tijdens uw periode in Marnix verblijft u in uw eigen moderne en verzorgde kamer. Naast de therapieën met uw fysio- of ergotherapeut, kunt u gebruikmaken van de beweegapparaten die u vindt in de speciale ‘beweegnissen’. In de Brasserie zijn u en uw bezoek van harte welkom voor een kop koffie met iets lekkers of een vers bereide maaltijd. Hier kunt u ook gebruikmaken van gratis WiFi. Marnix biedt volop recreatiemogelijkheden voor haar gasten.
 

Werken bij Argos Zorggroep

Werken bij Argos Zorggroep betekent werken met mensen. Onze ruim 2.200 medewerkers zetten zich met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze in voor onze bewoners en klanten. Wij staan voor deskundige zorg en ondersteuning en dat verwachten we ook van onze medewerkers. 

Een leven met kleur bieden aan ouderen is onze missie.
Ga jij deze uitdaging met ons aan? www.argoszorggroep.nl/vacatures