Categorie├źn

Service

B&W Re-integratie

B&W Re-integratie

Terug
/files/bedrijven/bnw/cathans.jpg

B&W Re-integratie is een re-integratiebureau met zijn wortels in de Vlaardingse samenleving. Ons kantoor is sinds 2013 gevestigd aan de Korhoenlaan. Deze locatie is uitstekend bereikbaar. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen en de bus en de tram hebben een halte vlakbij.

Wij - Hans Bakker en Catelijne Wegman - kiezen consequent voor een persoonlijke aanpak. Er is veel aandacht voor iedere cliënt. Hierdoor houden wij onze cliënten meer betrokken bij het traject en worden ze uitgedaagd in het maken van keuzes gericht op een passende beroepsrichting. B&W Arbeidsbemiddeling werkt samen met bedrijven in de regio en blijft op die manier de hoogte van de ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt.

Voor bedrijven voeren we in het kader van de wet Poortwachter arbeidsdeskundige onderzoeken uit, de zogenaamde Tweede Spoortrajecten. Wij onderzoeken de mogelijkheden die een werknemer heeft om terug te keren op de arbeidsmarkt.  Ook hierin is het een voordeel dat we de regionale arbeidsmarkt goed kennen en op de hoogte zijn van wet- en regelgeving.

Voor het UWV begeleiden wij cliënten naar de arbeidsmarkt. Een belangrijk aspect is dat we cliënten in korte tijd leren kennen en gaan voor kwaliteit. De juiste persoon in contact brengen met de juiste werkgever. Voor sommige cliënten is het belangrijk om weer in het arbeidsritme te komen. Dit doen we veelal door in opstap naar werk te zoeken naar tijdelijk vrijwilligerswerk. Het grote netwerk van vrijwilligersorganisaties dat we hebben opgebouwd en waarmee we nauw samenwerken, helpt daarbij enorm.

Voor vrijwilligers bieden wij in samenwerking met KLiK, het servicepunt vrijwilligers van de gemeente Vlaardingen, kosteloos een cv-check aan. Op afspraak nemen wij de tijd om het cv door te nemen, te checken of het goed aansluit bij de persoon en de arbeidsmarkt

Voor verdere informatie: benwreintegratie.nl