Categorieën

Service

De Windwijzer

De Windwijzer

Terug
/files/bedrijven/windwijzer/windwijzerfotonieuw.jpg

De Windwijzer is een centrum voor ontmoeting, bezinning en dienstverlening, waar je van harte welkom bent voor een kop koffie en voor ontmoeting. Onze vrijwilligers ontvangen je graag en staan voor je klaar.

De Windwijzer wil een plek zijn waar mensen zich thuis kunnen voelen en aangesproken worden op wie ze zijn, wat ze te vertellen, te bieden en te delen hebben. In De Windwijzer gebeurt van alles. Er worden bijv. maaltijden georganiseerd, er is een weggeefwinkel, een repair café en een tweedehands boekenmarkt.

In De Windwijzer kan veel. Het is een plek waar stadslezingen en debatten, gespreksgroepen en cursussen georganiseerd worden over religieuze en/of maatschappelijke thema’s. Een plaats voor kleine concerten, voor (solo)toneel, kunstlezingen, exposities, schrijversavonden en filmavonden. Extra activiteiten worden er georganiseerd voor mensen zonder baan en/of met weinig inkomen.

Er zijn ook activiteiten voor mensen die openstaan voor inspiratie en spiritualiteit. Er zijn gespreksgroepen en op elke derde zondag van de maand is er Zin op Zondag, een programma waar verschillende sprekers worden uitgenodigd die als gids kunnen fungeren. Op een open wijze wordt er vanuit de eigen levenservaring een inspirerend verhaal vertelt. Ook is er een stiltecentrum waar je in stilte kunt mediteren en een kaars op kunt steken.

Als  je interesse hebt in ons programma kunnen we je op de hoogte houden via onze maandelijkse nieuwsbrief. Geef je emailadres dan door via [email protected]. Voor meer informatie en het actuele programma kun je terecht op de website www.dewindwijzer.nl. In de Windwijzer ligt een programmaladder om mee te nemen. 

Aanmelden voor een programmaonderdeel kan via [email protected] of telefonisch via 010 – 434 78 87