Categorie├źn

Service

De Witte Garantiemakelaars

De Witte Garantiemakelaars

Terug
/files/bedrijven/dewitte/dewittefoto.jpg

De Witte is aangesloten bij de beroepsorganisatie NVM en de marketingorganisatie Garantiemakelaars en is al 80 jaar in Vlaardingen gevestigd. Een hedendaagse manier van werken, gedigitaliseerd en professioneel, staat hoog in het vaandel, maar meer waarde hechten wij aan regelmatig persoonlijk contact met al onze klanten. Onze enthousiaste makelaars en medewerkers wonen en recreëren in Vlaardingen en omgeving en hebben daardoor een hechte band met de stad in al haar aspecten. Elk teamlid is volledig opgeleid om onze klanten van dienst te kunnen zijn in elk aspect van het proces van koop en verkoop van de eigen woning. Wij zijn daarbij pas tevreden wanneer wij hebben kunnen bijdragen aan een het geluk van onze opdrachtgevers.
Angela, Evi, Ferry, Miep en Ysolde helpen u met plezier aan het verwezenlijken van de grote beslissing in uw leven!

Ontstaan van De Witte Garantiemakelaars


Vanuit een kamer in zijn woning aan de Kethelweg begon de heer C. de Witte in november 1938 zijn woningbureau en assurantiekantoor, dat in 1947 verhuisde naar een kantoorpandje aan de Oosthavenkade 69. Daar groeide het bedrijf uit naar een team van vijf personen onder leiding van de broer, de heer J.J.P. de Witte. Hierdoor werd het in 1967 noodzakelijk te verhuizen naar een groter kantoor aan de Schiedamseweg 26, een statig herenhuis, dat beneden tot kantoor werd verbouwd en in 1974 aanzienlijk werd vergroot. Het bedrijf was uitgegroeid tot een kantoor met een makelaardij, hypotheekbemiddeling, een verzekeringstak en een beheertak. In 1998 ging een van de toenmalige eigenaren zijn eigen weg en is het bedrijf voortgezet door de heer G.H.B. Anderson. In 2011 is het bedrijf overgenomen door Ferry Nefkens die er dan 11 jaar werkt, en is het makelaarskantoor in een moderne jas gericht op het specialisme woningmakelaardij.

Inmiddels weet De Witte Garantiemakelaars al 80 jaar prima wat de voortdurend veranderende woningmarkt vraagt. Het marktaandeel van De Witte Garantiemakelaars groeit daardoor in het specialisme woningmakelaardij in Vlaardingen nog altijd.

Werkwijze


De werkwijze van De Witte Garantiemakelaars is gestructureerd en geheel gedigitaliseerd waardoor de medewerkers ‘in the cloud’ werken met een uitgebreid softwarepakket (CRM) van Realworks waarin alle objecten, relaties, emailverkeer, agenda, administratie, workflow en telefonie (Voip) zijn gekoppeld om kwaliteit in dienstverlening te garanderen. Al onze klanten hebben dan ook een online klantendossier om hun eigen proces te kunnen volgen. Daarnaast worden er unieke garanties geboden.

Kijkt u ook eens op onze website bij reviews voor de reacties van de mensen die u voor zijn gegaan!