Categorieën

Service

Giant Store Vlaardingen

Giant Store Vlaardingen

Terug
/files/bedrijven/kortenhof/giantstorefoto.jpg

De vestiging van Van Kortenhof op het Van Hogendorpkwartier heeft een volledige metamorfose ondergaan en gaat vanaf 2023 verder onder de vlag van de Van Kortenhof Groep, met vertrouwde gezichten, de bekende service, maar met een nieuwe naam: Giant Store Vlaardingen! 

Bij Giant Store Vlaardingen vind je de grootste keuze uit de collectie van Giant en Liv met het beste advies. Van moderne e-bike tot snelle racefiets en van ideale stadsfiets tot een hippe MTB; je vindt het bij ons allemaal! Onze getrainde Giant Store medewerkers staan altijd voor je klaar. We helpen je graag en uiteraard onder het genot van een lekker vers kopje koffie! 

Daarnaast ben je bij onze Giant Store verzekerd van een passend aanbod van onderdelen en accessoires, die altijd geschikt zijn voor jouw Giant. Op zoek naar een leuke tas, handige fietsmand of toch dat plaksetje voor je lekke band? Wij hebben het voor je in huis! 

Je Giant fiets is ook in onze werkplaats in goede handen. Onze monteurs repareren, servicen en onderhouden exclusief je Giant én uiteraard ook alle overige fietsen die gekocht zijn bij 1 van de vestigingen van Van Kortenhof. 

Fiets van de zaak

Ook voor bedrijfsfietsen bent u bij de Giant Store aan het juiste adres. Naast fietsen voor woon- werkverkeer is de fiets ook uitermate geschikt als reclamemiddel. We denken graag met u mee voor een op maat gemaakt bedrijfsfietsenplan! 

Kortom, of u nu een nieuwe fiets, een binnenband, hippe regenkleding zoekt of uw fiets brengt voor reparatie, bij de Giant Store slaagt u altijd en het hele team staat graag voor u klaar!

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op www.giantstore-vlaardingen.nl. U kunt Giant Store Vlaardingen ook volgen via facebook en Instagram.