Categorieën

Service

Golfbaan en Brasserie Schinkelshoek

Golfbaan en Brasserie Schinkelshoek

Terug

We heten u van harte welkom op Golfbaan en Brasserie Schinkelshoek in de natuurrijke Zuidbuurt tussen Vlaardingen en Maassluis!

GOLF

Op Golfbaan Schinkelshoek heeft u de mogelijkheid tot het spelen van 18-holes in 2,5 uur (PAR 72)! Het unieke ontwerp van Golfbaan Schinkelshoek ligt ten grondslag aan een lichtere golfbal en komt met dezelfde kracht gespeeld minder ver dan zijn zwaardere soortgenoot. Het spel, de techniek, de spelvormen en de golfmaterialen zijn identiek aan die van een reguliere golfbaan. We heten iedereen harte welkom om op onze uitdagende baan te komen spelen. Laat je verrassen!

BRASSERIE

Ervaar tevens de ongedwongen, warme en gezellige sfeer van de Brasserie of op de mooie zonnige dagen op ons terras in de zon. Brasserie Schinkelshoek is niet alleen een plek voor golfers, iedereen is welkom. Geniet bijvoorbeeld van een kopje koffie tijdens het fietsen in de groene omgeving van de Zuidbuurt, kom lunchen en borrelen met vrienden in de zon op het terras, of blijf gezellig dineren in de oude boerderij.

Feest-, partij- en trouwlocatie!

Tevens is Brasserie Schinkelshoek dé perfecte locatie voor een feestje. Van een bedrijfsuitje tot bruiloft, alles is mogelijk! Naast de oude boerderij ligt ons mooie terras aan het water met buitenbar en grote stretchtent om ultiem te kunnen genieten met je gehele gezelschap. Neem vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met je mee om jouw/jullie dag zo compleet mogelijk in te vullen!