Categorieën

Service

Herweijer Kwaliteitsbakkers

Herweijer Kwaliteitsbakkers

Terug
/files/bedrijven/herweijer/herweijerfoto2.jpg

Het is altijd een feestje om op De Loper bij Herweijer Kwaliteitsbakkers naar binnen te lopen. Je komt ogen te kort om al het moois in de vitrines te bekijken ook voor je neus is het een feestje. Voor in de winkel worden op een bakplaat de ijzerkoekjes gebakken. Vlaardingser dan dit wordt het niet

Herweijer is een echt en hecht familiebedrijf, Raymond en Wendy namen in 2004 het stokje over van vader Jacques  en inmiddels is zoon Victor in opleiding; de volgende generatie dient zich al aan.

De winkel op De Loper heeft onlangs een transformatie ondergaan. Het is nu een Open Banketstudio, uniek in Vlaardingen. Als klant ben je getuige van het hele bakproces: van basisingrediënten via de bereiding tot het heerlijke eindproduct in de vitrines.

Alles wat er aan banket in de winkel staat, wordt ter plekke gebakken en met liefde verkocht door Raymond en Wendy. Samen met het personeel vormen ze een hecht team. Service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Altijd proberen ze de tijd te nemen voor de klanten en er is altijd iets te proeven.

Stap vooral eens bij ons binnen en vergeet niet ons te volgen via facebook! Zo blijft u altijd op de hoogte.