Categorie├źn

Service

Karin van den Bos Coaching

Karin van den Bos Coaching

Terug
/files/bedrijven/karinvandenbos/karinfoto.jpeg

Karin van den Bos Coaching Vlaardingen. Systemisch en Mental Coach & teamcoach, mindfulnesstrainer, workshopleider en systemisch teamtrainer.

Aanbod

  • Individuele coaching
  • Mindfulnesstraining en coaching
  • Posttraumatische groei coaching, stress burn-out, rouw en depressiebegeleiding
  • Teamcoaching
  • Diverse workshops en trainingen op maat
  • Leiderschapscoaching
  • NOBCO-Coach aangesloten bij de NOBCO/EMCC en Nederlandse Vereniging voor Mindfulness

Wie ben ik?

Ik groeide op als enig kind van oudere ouders uit de vooroorlogse generatie. In dit gezin was geen plek voor emoties en gevoelens, het mocht er niet zijn. Ik leerde al heel jong op eigen benen staan en kreeg verschillende boodschappen mee vanuit mijn ouders. Een aantal van deze boodschappen hebben mij ver gebracht. Op een later moment in mijn leven waren er ook boodschappen en overtuigingen die mij belemmerden. Grote loyaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel, perfectionisme en te groot doorzettingsvermogen leidden uiteindelijk tot burn-out klachten. In 2018 gooide ik na zelfonderzoek het roer om en schoolde mijzelf om en bij. Na 33 jaar nam ik ontslag uit de zorg en mijn managersfunctie. Vol trots kan ik nu zeggen dat ik werk met geweldige collega’s en bijdraag aan de ontwikkeling van mensen en teams. Ik ben werkzaam in en voor vele kennisgebieden, waaronder de zorg, gemeentes en onderwijs. Hieruit komen verschillende vragen, het kan persoonlijke coaching zijn maar teamtraining, mindfulnesstraining of leiderschapsontwikkeling. Ik werk en leef vanuit bezieling en met passie, iets wat ik graag doorgeef. Ik geef nu plek aan emoties en gevoelens bij mensen in teams en organisaties, iets wat ik vroeger zelf zo heb gemist.

Visie en missie

'Ken U zelve', stond bovenaan de Tempel in Delphi. Een zin die mij telkens weer inspireert en wat ook mijn leven kenmerkt. Groeien door moeilijkheden en zelfkennis. Ook ik heb dit pad gelopen en andere afslagen genomen. In mijn visie begint persoonlijke groei, ontwikkeling en vitaliteit door inzicht in de eigen identiteit, waarden en overtuigingen, kennis over daar waar jij vandaan komt en wat jou heeft gevormd. Inzichten geven verbinding, persoonlijke groei en levenskracht.

Mijn ambitie is bij te dragen in de zoektocht van mensen, medewerkers en leiders naar inzichten en antwoorden op hun vraagstukken.

Door mijn professionele achtergrond als zorgmedewerker en manager, mijn persoonlijke ervaring met burn-out en mijn opleidingen beschik ik over veel kennis en kunde. Ik ben gecertificeerd coach en volgde onder andere de opleidingen systemisch en mental coach, mindfulnesstrainer cognitieve therapie en stressreductie, intuïtief en systemisch coachen met teams, trauma opvang, Boeddhistische psychologie, counselor bij depressie, rouw- en verlieservaringen en begeleidingskunde op de Hogeschool Rotterdam. In de trainingen en teamcoaching werk ik samen met deskundige en gecertificeerde collega trainers en coaches van De Bewustzijnsfabriek.

Maatwerk en prijzen

Voor zowel de coaching, training en teamcoaching geldt een intake en kennismaking. Coaching en training is maatwerk en afhankelijk van de intake en de hulpvraag kan ingeschat worden hoeveel gesprekken en trainingen er nodig zijn.

Meer informatie via [email protected]
Of de website: karinvandenboscoaching.nl
LinkedIn: Karin van den Bos
Facbook: Karin van den Bos Coaching, Counselling, Training