Categorie├źn

Service

Matrice Uitvaartbegeleiding

Matrice Uitvaartbegeleiding

Terug
/files/bedrijven/matrice/matricefoto.png

Matrice, voor ieder mens, iedere sfeer, ieder budget

Matrice biedt uitvaartzorg in Schiedam en omstreken. Onderscheidend zijn de kwaliteit van onze zorg, de afstemming met de nabestaanden en de rust die we willen leggen in onze dienstverlening. Daarbij onderscheidt Matrice zich met 'een vrouwelijke hand' en ons eigen pand met binnentuin en familiekamers.

Bij een overlijden kunnen verschillende emoties naar boven komen zoals chaos, verdriet, paniek. En altijd zal de realiteit zijn dat de voorbereidingen voor de uitvaart in gang moeten worden gezet. Dat kan verwarring en vragen oproepen: waar begin je dan, hoe kom ik aan goede adviezen, wie helpt ons hier doorheen? Hoe gaan we ervoor zorgen dat ieders wensen en ideeën aan bod komen? Wat willen we eigenlijk: een traditionele uitvaart, een eigentijdse? En wat zijn de kosten dan?

U heeft misschien eerdere uitvaarten meegemaakt, maar dat zegt niets over hoe u het zelf zou willen. Ieders beleving is persoonlijk. De vrouwen van Matrice begrijpen dit als geen ander. Zij kennen de gevoelens en vragen die na een overlijden door uw hoofd kunnen gaan. En zij staan klaar voor u, met al hun passie, rust en ervaring.

Winnaar Dutch Funeral Award

In 2018 had Matrice Uitvaartbegeleiding de eer de allereerste Dutch Funeral Award te winnen. De Dutch Funeral Award is een nieuw ingestelde, jaarlijkse vakprijs, bedoeld voor de bedrijven met het beste, meest innovatieve product of dienst binnen de uitvaartbranche. De prijs is bedoeld om ondernemers in de branche te stimuleren vernieuwend te zijn, samen te werken, met het uiteindelijke doel om families bij een uitvaart zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Het winnen van deze prijs is niet alleen ongelooflijk leuk, maar het voelt voor de mensen van Matrice ook als een grote erkenning voor 22 jaar kwaliteit in uitvaarten. Het stimuleert ons én houdt ons alert op het hoog houden van deze kwaliteit.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Matrice is er voor u. We kennen geen sluitingstijden, we zijn altijd bereikbaar, dag en nacht, werkdagen én zon- en feestdagen. Als iemand ‘s nachts is overleden hoeft u dus niet te aarzelen om ons te bellen. Maar misschien wilt u contact met ons omdat u advies wilt, of omdat u een vraag heeft over bijvoorbeeld een verzekering. Of u wilt een afspraak maken om een voorbespreking met ons te hebben, of om ons pand een keertje te komen bekijken.

U kunt ons altijd met alle vragen om informatie bellen, en natuurlijk kunt u ook het contactformulier gebruiken. Ons streven is om op de vragen die u ons via dit formulier stelt, binnen één werkdag te reageren.