Categorieën

Service

Minters

Minters

Terug
/files/bedrijven/minters/mintersfoto.jpg

Met een breed team van ondernemende professionals staat Minters, 'dienstverleners in welzijn', dichtbij de burgers, van jong tot oud.

Hebt u vragen over opvoeden en opgroeien? Maakt u zich zorgen over problemen in uw gezin? Voelt u zich eenzaam? Kampt u met schulden? Wordt het mantelzorgen u teveel? Meestal zult u het zelf, of met familie, vrienden of buren kunnen oplossen. Als dit niet kan, dan kan een sociale professional van Minters u op weg helpen om uw situatie te verbeteren.

Een eenmalig advies kan al genoeg zijn voor veel mensen. Is er meer aan de hand en is er meer begeleiding of zorg nodig? Dan maakt een sociale professional een afspraak met u om uw situatie te bespreken. Samen bepaalt u wat u zelf kunt doen en waarvoor u zorg- en dienstverleners nodig hebt. De professionals van Minters zijn in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland en Maasland  te vinden in de wijkteams, op alle basis- en middelbare scholen, bij de huisartsen en op straat en in de wijken. We hebben de volgende disciplines in huis:

-          Gezinsspecialisten voor het basis- en voortgezet onderwijs
-          Sociale Wijkteams in Vlaardingen
-          Participatie (buurt- en jongerenwerk)
-          Sociaal juridische ondersteuning
-          Minters Mantelzorg
-          Praktijkondersteuning Huisartsen GGZ
-          Woonbegeleiding
-          Ontruimingspreventie
-          Expertisecentrum Inkomen
-          Minters is ook vertegenwoordigd in Veilig Thuis RR 

Minters is 24/7 bereikbaar, onze dienstverlening is gratis beschikbaar