Categorieën

Service

Museum Vlaardingen

Museum Vlaardingen

Terug
/files/bedrijven/museumvlaardingen/museumfotonieuw.jpg

In Museum Vlaardingen ontdek je waarom Vlaardingen meer is
dan zo maar een Hollandse stad aan het water


Vanuit een karakteristiek, monumentaal pand aan de Museumkade (met uitzicht op museumschip de Balder en de historische Stadskraan) vertelt Museum Vlaardingen de verhalen van een kleurrijke stad aan het water, waar de delta, als bron van werkgelegenheid en welzijn, al eeuwenlang zorgt voor bedrijvigheid, ondernemerschap, innovatie en welvaart.  

Met een spraakmakend en gevarieerd programma van tentoonstellingen en activiteiten gericht op alle Vlaardingers is er voor jong en oud altijd wat te zien en te doen in Museum Vlaardingen.

Kijk op www.museumvlaardingen.nl voor het actuele programma of volg ons via Facebook, Instagram of Twitter.
 

Museumwinkel en VVV

Op zoek naar een bijzonder cadeau of een interessant boek? In onze Museumwinkel tref je tal van leuke, vrolijke, informatieve en creatieve Vlaardingse producten aan, naast boeken over de geschiedenis van de visserij en van de stad. Onder de naam 'Made in Vlaardingen' presenteren plaatselijke producenten zich met eigenzinnige producten. De museumwinkel is tevens het VVV-agentschap Vlaardingen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. Uiteraard kun je hier ook terecht voor verschillende cadeaubonnen en kleine souvenirs.

Uw evenement in Museum Vlaardingen

Op een unieke locatie aan de haven, in het historische hart van Vlaardingen, biedt Museum Vlaardingen diverse mogelijkheden voor de organisatie van een receptie, diner, symposium, workshop of training. Je kunt jouw gasten nog meer bieden door je activiteit uit te breiden met bijvoorbeeld een rondleiding in het museum. Gaan jullie binnenkort trouwen? Museum Vlaardingen is een trouwlocatie van de gemeente Vlaardingen. We geven je graag meer informatie via [email protected].