Categorieën

Service

Museum Vlaardingen

Museum Vlaardingen

Terug
/files/bedrijven/museumvlaardingen/museumfotonieuw.jpg

In Museum Vlaardingen ontdek je waarom Vlaardingen meer is
dan zo maar een Hollandse stad aan het water


Vanuit een karakteristiek, monumentaal pand aan de Museumkade (met uitzicht op museumschip de Balder en de historische Stadskraan) vertelt Museum Vlaardingen de verhalen van een kleurrijke stad aan het water, waar de delta, als bron van werkgelegenheid en welzijn, al eeuwenlang zorgt voor bedrijvigheid, ondernemerschap, innovatie en welvaart.  

Met een spraakmakend en gevarieerd programma van tentoonstellingen en activiteiten gericht op alle Vlaardingers is er voor jong en oud altijd wat te zien en te doen in Museum Vlaardingen.

Kijk op www.museumvlaardingen.nl voor het actuele programma of volg ons via Facebook, Instagram of Twitter.
 

Museumwinkel

Ben je op zoek naar een leuk cadeau of heb je net die mooie tentoonstelling bezocht en wil je daar een aandenken van? Dat kan! In onze museumwinkel verkopen wij souvenirs, mooie wenskaarten en boeken. Ook kun je bij ons terecht voor typisch Vlaardingse producten. Daarnaast verkoopt de museumwinkel ook VVV cadeaukaarten. In de museumwinkel kan contant worden betaald en worden gepind.
Voor een bezoek aan de museumwinkel hoef je geen entreebewijs te kopen, dus kom gezellig langs!

Uw evenement in Museum Vlaardingen

Op een unieke locatie aan de haven, in het historische hart van Vlaardingen, biedt Museum Vlaardingen diverse mogelijkheden voor de organisatie van een receptie, diner, symposium, workshop of training. Je kunt jouw gasten nog meer bieden door je activiteit uit te breiden met bijvoorbeeld een rondleiding in het museum. Gaan jullie binnenkort trouwen? Museum Vlaardingen is een trouwlocatie van de gemeente Vlaardingen. We geven je graag meer informatie via [email protected].