Categorieën

Service

Partycentrum Prikkewater

Partycentrum Prikkewater

Terug
/files/bedrijven/partycentrumprikkewater/prikkewaterfoto.jpg

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys, het adres voor zaalverhuur, is gelegen aan de oude Koningin Wilhelminahaven ZZ 3 3134 KG in Vlaardingen, met volop gratis parkeergelegenheid en met de trein in nog geen zeven minuten vanuit Rotterdam naar station Vlaardingen Centrum stop de trein bijna voor de deur!

Partycentrum 't Prikkewater Packhuys beschikt over twee zalen waarin allerlei feesten kunnen worden georganiseerd, zoals jubileum, themafeesten, verjaardagen, bruiloften, Sara enz. Ook de ideale locatie voor uw bruiloft, familiefeest, reunie, bedrijfs- en personeelsfeest, kinderfeest, vergaderruimte, presentatieruimte! Ook te boeken als unieke trouwlocatie, zowel binnen als buiten.

Ook op het gebied van catering en entertainment is er veel mogelijk. Wij bieden u vele mogelijkheden om tegen zeer betaalbare prijzen te dineren in een sfeervolle ambiance en zoekt u professioneel en enthousiast entertainment voor uw huwelijk of feest. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wima-Sound muziek entertainment is al jaren een begrip voor de verzorging van feesten en partijen.

Kijk voor een compleet overzicht van de mogelijkheden eens op www.prikkewater.nl.