Categorie├źn

Service

Royal Houdijk

Royal Houdijk

Terug

Houdijk Holland is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1922 nog steeds is gevestigd in Vlaardingen. Begonnen als scheepsreparateur toen de visserij nog actief was in de regio, is Houdijk zich na de oorlog gaan toespitsen op algemene machinebouw.

Meer bij toeval dan 'by design' is Houdijk de biscuitwereld binnengerold: reparatiewerkzaamheden voor een lokale bakkerij leidden tot het succesvol ontwikkelen en maken van een rollenbelader voor beschuit. De rollenbelader werd een hit en al snel kwamen aanvragen voor andersoortige biscuits en verpakkingen: sandwichesbiscuits, crackers, in rollen of stapeltjes of trays.

Sinds de jaren 90 hebben we ons volledig gericht op de biscuit-markt. Deze markt is wereldwijd en wij leveren aan alle middelgrote en grote biscuitfabrikanten.

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden over onze ontwikkelingen, vacatures en bedrijfsactiviteiten? Meld je aan bij onze social media kanalen: volg ons via Twitter | Facebook | Instagram | LinkedIn | Youtube.