Categorieën

Service

Schildersbedrijf W. van den Heuvel

Schildersbedrijf W. van den Heuvel

Terug
/files/bedrijven/waltervdheuvel/walterfotonieuw.jpg

Kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen is waar schildersbedrijf W. van den Heuvel voor staat.


Deskundig advies en betrokkenheid

Schilderwerk is een ambacht. Vakmanschap dat vraagt om een scherp oog voor detail en kennis van zaken. Als Onderhoud NL erkend bedrijf begrijpt schildersbedrijf W. van den Heuvel dat grondige productkennis en deskundig advies over materiaalkeuze en ondergrond onmisbaar zijn voor een duurzame bescherming. Een goede samenwerking met onze leveranciers is dan ook een voorwaarde voor succes. Wij geven u technisch advies over kleur en denken graag met u mee over uw interieur en exterieur. Uiteindelijk gaat het erom dat u zich prettig voelt in uw omgeving. Kleur helpt daarbij!


Onderscheidend door veelzijdigheid

Schilderen, behangen, diverse spuittechnieken, decoratieve wandafwerkingen, houtrot reparaties en luchtgommen zijn onze voornaamste werkzaamheden. Wij doen dit voornamelijk voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Ook plakken wij folies op kunststof, aluminium en stalen ondergronden. Verf op rol! Ons doel? Een mooi en duurzaam resultaat behalen met een goede prijs/ kwaliteit verhouding.


Goede voorbereiding is het halve werk

Voor een goed onderbouwde offerte is een werkopname of inspectie noodzakelijk. Hierbij kijken wij naar de huidige staat van onderhoud van uw woning. Verf technische gebreken en de oorzaak daarvan, maar ook de conditie van het bestaande verfsysteem en de eventuele bouwkundige gebreken worden in kaart gebracht. Wij offreren een reële prijs waarbij u mag rekenen op een strakke planning, een geolied proces met goede afspraken en een zorgeloze uitvoering. Als Onderhoud NL Garantie schildersbedrijf bieden wij u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid over de kwaliteit van ons werk, de service en de garantie.

Eén ding staat vast: topkwaliteit is een vereiste!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.wvdheuvelschilders.nl of www.luchtgom.nl