Categorieën

Service

Tamara Heck Fotografie

Tamara Heck Fotografie

Terug
/files/bedrijven/tamaraheckfotografie/horenzienzwijgen-.jpg

Wil je een mooi portret van jezelf, van jullie gezin of van de kinderen als mooie en blijvende herinnering? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ook voor een Day in the life reportage, zwangerschapsfotografie, groepsfoto’s, bruiloften, zakelijke portretten en evenementen kun je bij mij terecht.

Er zijn naast de verschillende standaardpakketten die ik aanbied legio van mogelijkheden. Zo is er altijd de mogelijkheid om in overleg tot maatwerk te komen. Een fotoshoot kan gedaan worden in de studio in Vlaardingen of op een binnen- of buitenlocatie.

Een foto moet uitstralen wat de persoon of de fotograaf ermee wil zeggen; het gevoel achter een foto. Daarom vind ik het erg belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en neem ik de tijd om tot een mooi resultaat te komen.

Zelf meer leren uit je fotocamera te halen? Ik geef verschillende fotografielessen. Zowel voor de beginnende als de gevorderde fotograaf.

Neem een kijkje op mijn website www.tamaraheck.nl of neem contact met mij op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

‘We do not take pictures with our cameras, but with our hearts and minds’