Categorieën

Service

TeleKnowHow

TeleKnowHow

Terug
/files/bedrijven/teleknowhow/teleknowhowfoto.jpg

Teleknowhow verzorgt dienstverlening op het gebied van communicatie toepassingen voor zowel de telecommunicatie als datacommunicatie in het midden en klein bedrijf. Te denken valt hierbij aan zowel on-premiss als hosted telefonie oplossingen voor zakelijk gebruik en thuiswerkers of mobiele  gebruikers, maar ook aan WIFI of andere netwerk of computer oplossingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het koppelen van uw CRM/ERP pakket met de telefonie omgeving ten behoeve van een snelle klantherkenning bij telefoonverkeer.

Teleknowhow levert een volledige productlijn om de geboden oplossing te realiseren. Met name waar het gaat om geavanceerde apparatuur is het prettig om vanaf de tekentafel tot en met de oplevering een vast aanspreekpunt te hebben. In diverse bedrijfstakken uit zowel de profit- als non-profit sector is vaak behoefte aan een Telecom & Data toepassing die voldoet aan de specifieke wensen en eisen van de organisatie. Teleknowhow heeft ruime ervaring op dit gebied en kan u helpen bij het analyseren van de behoefte in uw organisatie en het opstellen van een plan van aanpak.

Voor de producten uit ons portfolio kunnen we een gedegen opleiding en ondersteuning verzorgen, voor zowel de Business partner als de eindgebruiker. Onze filosofie is om kennis te verstrekken in duidelijke taal. Voor de leverancier op acceptabel technisch niveau en voor de gebruiker in duidelijke
begrippen.

Teleknowhow is een handelsmerk van Von Henning Telecom, gevestigd in Vlaardingen. Wanneer u ervan overtuigd bent dat wij iets voor uw bedrijf, uw klanten, vereniging of instelling kunnen betekenen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.