Categorieën

Service

Van Wessel & De Wit elektrotechnisch installatiebureau

Van Wessel & De Wit elektrotechnisch installatiebureau

Terug
/files/bedrijven/wesselwit/wesselfoto.jpg

Uw bedrijfsinstallateur en huiselektricien

Van Wessel & De Wit is in 2004 opgericht en ontleent zijn naam aan de twee eigenaren Theo van Wessel en Maurice de Wit. Voordat zij gingen samenwerken waren zij zelf jaren in dienst van een aantal grote bedrijven in de bouw- en technieksector. De hierdoor opgedane kennis, kunde en vooral de motivatie, waren de belangrijkste ingrediënten om een eigen erkend elektrotechnisch installatiebureau te starten. 

Sinds de oprichting is Van Wessel & De Wit gegroeid tot een veel gebruikte partij, door zowel particulieren en VvE’s, alsook scholen, architecten, het MKB en grote en internationale bedrijven. Onze kracht zit in het snel schakelen, meedenken en verder willen gaan dan standaard oplossingen.

Onze bedrijfsfilosofie is: groot worden door klein te blijven. Onze onderneming kent een vlakke organisatiestructuur waardoor er altijd een direct contact met de opdrachtgevers is en sneller geschakeld kan worden. Het resultaat is een duidelijke en betrokken samenwerking tegen een realistisch kostentarief. 

Van Wessel & De Wit is sinds de oprichting aangesloten bij Techniek Nederland en erkend door installQ. (Voorheen UNETO-VNI en SEI/KvINL/Sterkin) Deze opleidings- en kennisgebonden lidmaatschappen geven u als klant het vertrouwen dat werkzaamheden kundig, veilig en volgens de normen worden uitgevoerd.

Als installQ erkend bedrijf is Van Wessel & De Wit ook door Stedin erkend, heeft hiermee het zegelrecht verkregen en is tevens geautoriseerd om hoofdzekeringen te vervangen.