Agenda

Zondag 25 februari

25-02-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Songs of Praise in de Grote Kerk


VLAARDINGEN - De Verzamelde Kerken Vlaardingen organiseren zondag 25 februari een Songs of Praise in de Grote Kerk. Met het thema ‘samen zingen verbindt’ willen de verzamelde kerken inhoud geven aan het op 15 januari getekende convenant tot samenwerking.  De bijeenkomst begint om 15.00 uur en de Amsterdam Staff Band van het Leger des Heils zal de samenzang begeleiden. Toegang is gratis. Iedereen is welkom.

Wim Paalberends exposeert in het Zonnehuis


VLAARDINGEN – In het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel is toe en met 26 februari een expositie te zien van Wim Paalberends. Wim vertelt: ,,Het leven gaat soms snel en de momenten die iets te vertellen hebben vliegen voorbij in een wirwar van drukte, onrust, emoties, overleven en egocentrisme. De zeggingskracht van de natuur, de mensen met hun bezigheden, verhalen en dromen, leveren dan een inspirerende bron als tegenhanger. Paalberends schildert zowel in olie- en acrylverf als houtskool/pastel. 

Ria van Teffelen exposeert in de Groene Luiken


VLAARDINGEN - In aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 zijn schilderijen te zien van Ria van Teffelen uit Maassluis. Haar werken tonen bekende taferelen langs de Nieuwe Waterweg. Zo is onder andere het beeld van 'de Redder', de 'Vuurtoren' en de 'Maeslandkering' te zien. Maar ook onderwerpen uit Maassluis, Pernis, Vlaardingen, Schiedam en tot slot de Erasmusbrug in Rotterdam. De expositie is te zien van zaterdag tot en met dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.

Dumas, Dumas en Kuil in Museum Vlaardingen


VLAARDINGEN - In de Terrazzohal van Museum Vlaardingen is een selectie van werk te zien afkomstig van de Vlaardingse kunstenaarsfamilie Peter Dumas, Charlotte Dumas en Wilma Kuil. De expositie is te zien tot en met 4 maart 2018.