Agenda

Zaterdag 10 maart

10-03-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Boekenmarkt en weggeefwinkel in de Windwijzer


VLAARDINGEN - In de Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 kunt u iedere maandag van 09.30 tot 12.00 uur terecht bij de boekenmarkt en weggeefwinkel. U kunt dan naar hartelust snuffelen in een gevarieerd aanbod van duizenden boeken. Ook iedere tweede zaterdag van de maand wordt deze activiteit georganiseerd, dan van 09.00 tot 12.00 uur.

Rommelmarkt in de Wouthof


VLAARDINGEN - In seniorencomplex de Wouthof aan de Baarnhoeve is een rommelmarkt waar allerlei leuke spullen te koop zijn. De rommelmarkt duurt van 11.30 tot 15.00 uur. De opbrengst gaat volledig naar het ontspanningsfonds van de bewoners.

Vogelbeurs Icarus


VLAARDINGEN - Op zaterdag 10 maart organiseert vogelvereniging Icarus een vogelbeurs in het clubgebouw aan de kooikerweg 1b in Vlaardingen. De beurs is van 10.00 tot 13.00 uur en de toegang is gratis. Alles op het gebied voor het houden en verzorgen van uw vogels is aanwezig, tevens zijn er vele soorten vogels te koop.

Ria van Teffelen exposeert in de Groene Luiken


VLAARDINGEN - In aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 zijn schilderijen te zien van Ria van Teffelen uit Maassluis. Haar werken tonen bekende taferelen langs de Nieuwe Waterweg. Zo is onder andere het beeld van 'de Redder', de 'Vuurtoren' en de 'Maeslandkering' te zien. Maar ook onderwerpen uit Maassluis, Pernis, Vlaardingen, Schiedam en tot slot de Erasmusbrug in Rotterdam. De expositie is te zien van zaterdag tot en met dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.

Nieuwe expositie in Het Zonnehuis


VLAARDINGEN – In het Zonnehuis is een expositie te zien met 30 van Ria Mooij en in de vitrine ‘Paper people’ van Marianne van der Lecq. Ria Mooij is naast deelneemster van het Zonnehuiskoor de Zonnestralen ook freelance kunstenaar. Marianne van der Lecq presenteert ‘Paper People’, gekleurde wezens ontstaan uit papier, verf, mesje en lijm. De expositie is te zien van 26 februari tot 9 april in Het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5.

Expositie Ben Kleyn in De Duig


VLAARDINGEN - Het expositieseizoen van Galerie De Duig gaat in 2018 van start met magische portretfoto's van Ben Kleyn. Deze keer geen bekende portretten van Hollandse bodem, maar portretten van goochelaars en illusionisten. De afgelopen jaren heeft Kleyn tientallen bekende goochelaars en illusionisten gefotografeerd. Een selectie hiervan zal worden getoond tijdens deze expositie in De Duig. Het werk is te zien van 10 maart tot en met 1 april, iedere zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.