Agenda

Zondag 11 maart

11-03-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Nieuwe expositie in Het Zonnehuis


VLAARDINGEN – In het Zonnehuis is een expositie te zien met 30 van Ria Mooij en in de vitrine ‘Paper people’ van Marianne van der Lecq. Ria Mooij is naast deelneemster van het Zonnehuiskoor de Zonnestralen ook freelance kunstenaar. Marianne van der Lecq presenteert ‘Paper People’, gekleurde wezens ontstaan uit papier, verf, mesje en lijm. De expositie is te zien van 26 februari tot 9 april in Het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5.

Ria van Teffelen exposeert in de Groene Luiken


VLAARDINGEN - In aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 zijn schilderijen te zien van Ria van Teffelen uit Maassluis. Haar werken tonen bekende taferelen langs de Nieuwe Waterweg. Zo is onder andere het beeld van 'de Redder', de 'Vuurtoren' en de 'Maeslandkering' te zien. Maar ook onderwerpen uit Maassluis, Pernis, Vlaardingen, Schiedam en tot slot de Erasmusbrug in Rotterdam. De expositie is te zien van zaterdag tot en met dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.

Expositie Ben Kleyn in De Duig


VLAARDINGEN - Het expositieseizoen van Galerie De Duig gaat in 2018 van start met magische portretfoto's van Ben Kleyn. Deze keer geen bekende
portretten van Hollandse bodem, maar portretten van goochelaars en illusionisten. De afgelopen jaren heeft Kleyn tientallen bekende goochelaars en illusionisten gefotografeerd. Een selectie hiervan zal worden getoond tijdens deze expositie in De Duig. Het werk is te zien van 10 maart tot en met 1 april, iedere zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.