Agenda

Zaterdag 24 maart

24-03-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Rommelmarkt in de Wouthof


VLAARDINGEN - In seniorencomplex de Wouthof aan de Baarnhoeve is een rommelmarkt waar allerlei leuke spullen te koop zijn. De rommelmarkt duurt van 11.30 tot 15.00 uur. De opbrengst gaat volledig naar het ontspanningsfonds van de bewoners.

Deborah Moreno Persijn exposert in de Groene Luiken


VLAARDINGEN - Tot 23 april hangt het werk van  Deborah Moreno Persijn in het aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8. Haar expositie is een afspiegeling van haar artistieke loopbaan en persoonlijke interesses. Haar liefde voor haar geboorteland Spanje, maar zeker ook voor haar tweede vaderland Nederland komt tot uitdrukking in de verfijning van de landschappen. Diverse thema’s maken deel uit van deze expositie, met als rode draad de heldere kleuren en het positieve karakter. De expositie is te zien van woensdag tot en met vrijdag van 11.15 uur tot 13.45 uur en van 14.15 uur tot 17.00 uur. De overige dagen van 14.00 tot 17.00 uur.

Nieuwe expositie in Het Zonnehuis


VLAARDINGEN – In het Zonnehuis is een expositie te zien met 30 van Ria Mooij en in de vitrine ‘Paper people’ van Marianne van der Lecq. Ria Mooij is naast deelneemster van het Zonnehuiskoor de Zonnestralen ook freelance kunstenaar. Marianne van der Lecq presenteert ‘Paper People’, gekleurde wezens ontstaan uit papier, verf, mesje en lijm. De expositie is te zien van 26 februari tot 9 april in Het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5.

Expositie Ben Kleyn in De Duig


VLAARDINGEN - Het expositieseizoen van Galerie De Duig gaat in 2018 van start met magische portretfoto's van Ben Kleyn. Deze keer geen bekende portretten van Hollandse bodem, maar portretten van goochelaars en illusionisten. De afgelopen jaren heeft Kleyn tientallen bekende goochelaars en illusionisten gefotografeerd. Een selectie hiervan zal worden getoond tijdens deze expositie in De Duig. Het werk is te zien van 10 maart tot en met 1 april, iedere zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.