Agenda

Woensdag 22 augustus

22-08-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Mamacafé Vlaardingen


VLAARDINGEN – Mamacafé Vlaardingen is de ontmoetingsplek om ideeën op te doen, ervaringen uit te wisselen en workshops te volgen. Het mamacafé is voor zwangeren, mama’s, papa’s, opa’s, oma’s en natuurlijk voor kinderen! Het Mamacafe Vlaardingen is om de week op woensdag geopend van 9.30 tot 11.30 uur bij IKC van Kampen aan de Curacaolaan 53. Deze ochtenden zijn gratis en iedereen is welkom.

Het zomert in De Groene Luiken


VLAARDINGEN - Tot 27 augustus is het werk van de cliënten van Scala in Aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 te bewonderen met als thema ‘het Zomert’. Scala,  onderdeel uit van Ipse de Bruggen, is een dagbesteding voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. De expositie is een waar kleurenfestijn. Er zijn figuratieve, maar ook abstracte werken te bekijken. In de vitrinekast staan erg leuke figuren van papier-maché. Het aanloophuis is elke dag van 13.00 tot 16.00 uur geopend. 

Tekengroep De Bijenkorf exposeert in kerkcentrum


VLAARDINGEN – De leden van schilder- en tekengroep De Bijenkorf exposeren hun werk in tot 24 september in kerkcentrum Holy aan de Reigerlaan. Het Kerkcentrum is geopend op maandag en woensdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur. En op dinsdag van 19.00 tot 22.00 uur.

Nieuwe expositie in het Zonnehuis


VLAARDINGEN – In het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel 5 is een expositie te zien met werk vol kleurige bloemen, landschappen en water, schilderijen en boekjes van Gerry van der Heijden. Daarnaast zijn ook landschapsfoto’s te zien van Nelleke van der Luit. De expositie is dagelijks te zien van 13 augustus tot en met 24 september.

Vakantiebijbelclub in de Sionkerk


VLAARDINGEN - Dinsdag 21 en woensdag 22 augustus is er vakantiebijbelclub in de  Sionkerkaan het Westnieuwland 56 met als thema 'Vrienden voor het leven'. De middagen duren van 14.00 tot 16.00 uur. Op het programma staan onder andere verhalen, muziek maken/zingen, knutselen en het spelen van spelletjes. De toegang is gratis.