Agenda

Vrijdag 14 december

14-12-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Ronald de Jong exposeert in de Windwijzer

VLAARDINGEN - Op zijn zestigste stopte Ronald de Jong (1946) als psycholoog om meer tijd te krijgen voor schilderen. Dit doet hij in het eigen atelier en in Galerie De Duig. Na zijn pensioen volgde hij diverse cursussen en studeerde een jaar aan de Willem de Kooning Academie voor Beeldende Kunsten maar vond daar niet wat hij zocht. Hij maakt schilderijen die voor zichzelf spreken. ‘What you see is what you get’; bij zijn werk is geen uitleg nodig. Zijn werk is divers; hij heeft niet één vast thema. De kleuren zijn helder, de stijl is realistisch. Te zien tot en met 3 januari in De windwijzer.

Kerstmarkt in de Bethelkerk

VLAARDINGEN - de Bethelkerk aan de Burg. Verkadesingel organiseert vrijdag 14 december va 16.30 tot 20.00 uur een kerstmarkt. Een gezellige markt met iets te eten en te drinken zoals erwtensoep, tosti èn de beroemde oliebollen. De opbrengst krijgt weer een goede bestemming: KansPlus Nieuwe Waterweg Vlaardingen, dat activiteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking.