Agenda

Woensdag 23 januari

23-01-2019 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Mamacafé Vlaardingen

VLAARDINGEN – Mamacafé Vlaardingen is de ontmoetingsplek om ideeën op te doen, ervaringen uit te wisselen en workshops te volgen. Het mamacafé is voor zwangeren, mama’s, papa’s, opa’s, oma’s en natuurlijk voor kinderen! Het Mamacafe Vlaardingen is om de week op woensdag geopend van 9.30 tot 11.30 uur bij IKC van Kampen aan de Curacaolaan 53. Deze ochtenden zijn gratis en iedereen is welkom.

Duo-expositie in de Groene Luiken

VLAARDINGEN - De Delftse kunstenares Tinka Schilperoort en de uit Zoetermeer afkomstige Heleen Boerkamp exposeren samen in aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8. Ze schilderen beiden realistisch en de expo is een gezellige ‘beestenboel’. De expositie is te zien tot 18 februari. Nieuwsgierig?  Bij de Groene Luiken bent u welkom. Onder het genot van een kopje koffie of thee (gratis) kun u de werken bekijken. De openingstijden van het aanloophuis zijn: van zaterdag tot dinsdag van 14.00  tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.

WAG in Nederlands licht

VLAARDINGEN – In het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel 5 is de expositie WAG in nederlands licht te zien. WAG staat voor World Art Games. Iedere WAG kunstenaar is uitgenodigd om een kunstwerk in te sturen met als thema licht, vanwege de periode van exposeren rond de kerstdagen en de kerstgedachte. Er doen 20 deelnemende WAG kunstenaars mee uit o.a. Finland, Inda, Mexico, Kroatië en Groot Brittannië. De expositie is te zien van 22 tot en met 28 januari.

Kunst in de Kerk

VLAARDINGEN - De cursisten van SES fotografie exposeren in Kerkcentrum Holy aan de reigerlaan 47 met een serie met het thema 'Werkende Handen'. Een serie van ruim zestig foto’s van handen van verschillende mensen die uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren. U kunt deze expositie tot en met 28 januari bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van het kerkcentrum: maandag en woensdag van 9.00 tot 12.00 en van 19.00 tot 22.00 uur.