Agenda

Donderdag 14 februari

14-02-2019 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Autisme Inloopochtend

VLAARDINGEN - Zoekt u informatie over het hebben van autisme of wat het kan betekenen in de omgeving? Een gesprek en of informatie is mogelijk, tijdens de gratis, NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme) inloop ochtend op de tweede donderdag van de maand in Bibliotheek Vlaardingen, Waalstraat 100, van 10.30 tot 12.00 uur.

Duo-expositie in de Groene Luiken

VLAARDINGEN - De Delftse kunstenares Tinka Schilperoort en de uit Zoetermeer afkomstige Heleen Boerkamp exposeren samen in aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8. Ze schilderen beiden realistisch en de expo is een gezellige ‘beestenboel’. De expositie is te zien tot 18 februari. Nieuwsgierig?  Bij de Groene Luiken bent u welkom. Onder het genot van een kopje koffie of thee (gratis) kun u de werken bekijken. De openingstijden van het aanloophuis zijn: van zaterdag tot dinsdag van 14.00  tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.

Expositie in het Zonnehuis

VLAARDINGEN - In Het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel 5 is een expositie te zien met werk van Gerdientje Kramer. Ze werkt sinds 2018 veel met pastelkrijt. Op de expositie zijn daarvan vooral plekken op Voorne-Putten te zien. In de vitrine komt werk van cursisten van Atelier ‘de Cirkel’ met keramiek. De expositie is te zien van 28 januari tot en met 3 maart. Iedereen is van harte welkom.

Lunchconcert in de Grote Kerk

VLAARDINGEN - Organist Aad Zoutendijk speelt donderdag 14 februari tijdens het wekelijkse lunchconcert in de Grote Kerk aan de Markt werken van o.a. Guilmant, Léfébure-Wély en Van den Gheyn. Het concert begint om 12.45 en de toegang is gratis.