Agenda

Donderdag 27 februari

27-02-2020 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Seniorroze in Soenda

VLAARDINGEN - SeniorRoze is een gezellige bijeenkomst waar uw geaardheid de gewoonste zaak van de wereld is. Hier ontmoet u in een ontspannen sfeer gelijkgestemden om een praatje te maken. SeniorRoze vindt plaats op iedere laatste donderdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur in Grand Café Soenda, Soendalaan 2 in Vlaardingen. Heeft u vragen? Deze kunt u stellen aan Gerda Zonneveld, zij is bereikbaar via 010 - 4454500.

Inloophuis de Vlaardingse Boei geopend

VLAARDINGEN - Kanker is ingrijpend voor de patiënt en de naasten. Dan is het belangrijk om een plek te hebben voor een gesprek met gelijkgestemden, waar je jezelf kunt zijn en even uit de medische wereld bent. Zo’n plek is de Vlaardingse Boei aan de Hoogstraat 168, een veilige plek waar je terecht kunt voor informatie, een praatje of activiteiten. De Vlaardingse Boei is open op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur, woensdag en donderdag van 13.00 tot 15.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Westhavenkade in beeld

VLAARDINGEN – In Museum Vlaardingen is tot en met 1 maart de tentoonstelling Westhavenkade in beeld te zien. In deze kleine presentatie zet het museum de Westhavenkade, de belangrijkste toegangsroute tot de stad, in het zonnetje. Ontdek hoe kunstenaars door de eeuwen heen dit karakteristieke stadsgezicht hebben vastgelegd.

Foto expositie van Jasha Garritsen in de Groene Luiken

VLAARDINGEN Jasha Garritsen exposeert haar foto’s in Aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8.  Jasha zoekt het liefst desolate plekken waar de vergankelijkheid zichtbaar is en de stilte voelbaar. Zij heeft niet een speciaal thema, wat haar veelzijdig maakt als beeldend fotograaf. In haar werk geeft ze ook wel signalen af, want waarom hangt er een verroeste fiets in een boom, staat er een auto in het bos te vergaan, ligt er zoveel afval op het strand? De expositie is te zien tot 2 maart.

Expositie schilderijen cursisten van Atie Keizerwaard

VLAARDINGEN - Tot 1 april zijn de inspanningen van de cursisten van Atie Keizerwaard te bewonderen in het nieuwe gedeelte van Drieën-Huysen (Zuid) aan de Graaf Walramlaan 100 een zijstraat van de Willem de Zwijgerlaan. 

Nieuwe expositie in het Zonnehuis

VLAARDINGEN – In het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel 5 is een expositie te zien met het kleurrijke werk van vader Kees Klopper en zijn dochter Frances. Kees schildert voornamelijk kleurrijke abstracte werken. Dochter Frances is ook al haar hele leven geïnspireerd door kleur. Mozaïeken bleef haar het meest uitdagen. De expositie is te bezoeken van 18 februari tot 30 maart.

Lunchconcert in de Grote Kerk

VLAARDINGEN - Organist Aad Zoutendijk speelt donderdag 27 februari tijdens het wekelijkse lunchconcert in de Grote Kerk aan de Markt werken van o.a Scheidemann, Benoist en Chauvet. Het concert begint om 12.45 en de toegang is gratis.