Agenda

Zaterdag 3 december

03-12-2022 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Lekker dan?!

VLAARDINGEN - In Museum Vlaardingen is de tentoonstelling ‘Lekker dan?! Voedselvernieuwing in Vlaardingen’ te zien, over de geschiedenis van de Vlaardingse voedingsindustrie en over nut, noodzaak en gevaar van voedselinnovatie. De bezoeker van de tentoonstelling komt binnen door de fabriekspoort en maakt kennis met de producenten en medewerkers van Damco, Hollandia, ROMI, Warmelo & Van der Drift en Unilever.  De geschiedenis van deze Vlaardingse bedrijven komt tot leven met bijzondere objecten, unieke foto's en persoonlijke verhalen.

Impressionistische schilderijen in de Groene Luiken

VLAARDINGEN - Martin Groen uit ’s-Gravenzande exposeert tot 5 december in aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 in Vlaardingen.  De enorme variatie aan landschappen en reflecties in Zuid Frankrijk, Italië, maar ook in zijn geboorteplaats Den Haag en het Westland zijn voor de kunstenaar een onuitputtelijke bron van inspiratie. U bent van harte welkom, dagelijks van 13.00 tot  16.00 uur.

Kijken op gevoel

VLAARDINGEN – In Museum Vlaardingen aan de Westhavenkade 54 is een expositie te zien met werken van de Vlaardingse kunstenaar Willem Brinkman (1911 -1983). Brinkman was een gedreven en veelzijdig kunstschilder, ceramist, kunstverzamelaar en -handelaar. Zijn oeuvre kent een breed scala aan stijlen; van figuratief en surrealistisch tot modern abstract. In de tentoonstelling ontdek je het werk van deze veelzijdige Vlaardingse kunstenaar door de ogen van zijn dochters.

Natuurcafé in de Boshoek over zeeleven

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Natuurlijk Waterweg-Noord organiseert op 3 december van 10.00 tot 12.00 uur het maandelijkse Natuurcafé in natuurcentrum De Boshoek aan het Bospad 3 in Schiedam. Dit keer is het thema Zeeleven. Mick Otten, de coördinator van de Strandwerkgroep, vertelt over de activiteiten van deze werkgroep. Mick is naast enthousiast onderzoeker en verteller over zeeleven ook fotograaf. Hij laat tijdens het Natuurcafé een aantal van zijn prachtige foto’s zien.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date