Agenda

Zaterdag 25 maart

25-03-2023 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Koffie-inloop in de Sionkerk

VLAARDINGEN – Iedere maand ben je op een zaterdag welkom voor een praatje, gezelligheid en een bakje koffie (gratis) in de Sionkerk aan het Westnieuwland 56. Deze maand op zaterdag 25 maart van 10.30 uur tot 12.00 uur. Daarna op: 22 apr, 20 mei & 17 juni.

Voorjaarsmarkt in het Zonnehuis

VLAARDINGEN - Op zaterdag 25 maart is iedereen van harte welkom op de voorjaarsmarkt in de Brasserie van locatie Het Zonnehuis. Er zijn kramen met cadeautjes, planten, sieraden, kunst en rommelmarktspulletjes. Er is muziek en ook kun je poffertjes kopen. De opbrengst komt ten goede aan de bewoners. Iedereen is welkom, dus kom gezellig langs. De markt is te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur op de Dillenburgsingel 5. De toegang is gratis.

Kunst van Tia Sprott in het Zonnehuis

VLAARDINGEN – In het Zonnehuis aan de dillenburgsingel 5 zijn tot 6 mei schilderijen en beelden te zien van Tia Sprott. Tia Sprott  werkt voornamelijk met acryl, mix media en soms met pastelkrijt.  Voor haar beelden gebruikt ze veel restmateriaal, gips, tegellijm, powertex, en zelf hardende klei. Deze werken zijn uiteraard ook uniek. Haar stijl is niet in een hokje te plaatsen.

Geuzenmaandtentoonstelling in Museum Vlaardingen

VLAARDINGEN – In Museum Vlaardingen is van 11 februari tot en met 16 april de Geuzenmaandtentoonstelling te zien. Er ias grafische kunst te zien van Astrid de Pauw, Beaty Czető, Dodog Soeseno, Domien van Parys, Esther Schoonhoven, Frans Huisman, Gerda Smit, Harry Schumacher, Inez Odijk, Jan Montyn, Jan Prins, Joel Bonk, Kai Ming Li, Karin de Visser, Magriet Mostert, Marian Bijlenga, Marjan Smit, Michel Snoep, Mirjam Boomert, Olivier Beijn, Paula Kouwenhoven, Ru van Rossem en Sasha Zuidam.

Aquarellen van Wim Mentink in De Groene Luiken

VLAARDINGEN - Tot 17 april exposeert Wim Mentink met aquarellen in het aanloophuis De Groene Luiken, Oosthavenkade 8 in Vlaardingen. Wim schildert abstracte landschappen die op het juiste moment, wanneer water en kleur hun werk hebben gedaan, een halt worden toegeroepen. U bent tijdens de openingstijden van het aanloophuis van harte welkom om deze expositie te bekijken. Een gratis kopje koffie of thee hoort er ook nog bij. Iedere dag tussen 13.00 en 16.00 staat de deur open.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date