Dijkshoorn Verhuisservice


Dijkshoorn Verhuisservice is een allround verhuisbedrijf dat gevestigd is in Vlaardingen. Dijkshoorn is opgericht in 1952 en heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd. Dit is mede gekomen door de flexibiliteit van de dienstverlening en het nakomen van afspraken.

De werkzaamheden worden door een grote groep ervaren en goed opgeleide medewerkers uitgevoerd, die de beschikking hebben over een modern en up-to-date wagenpark en andere noodzakelijke hulpmiddelen.

Wij voeren zowel nationale als internationale verhuizingen uit voor particulieren, bedrijven en overheid. U kunt ook bij ons terecht voor opslag van uw meubels in onze moderne opslagloodsen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in  opslag en beheer van archieven.

Ontzorgen

Verhuizen met Dijkshoorn betekent dat u geheel wordt ontzorgd! Met deze geruststellende woorden bedoelen wij dat Dijkshoorn Verhuisservice u de zorg omtrent uw verhuizing ontneemt. Vanaf het zoeken naar een nieuw huis, tot aan de finishing touch van uw nieuwe woning. Of u nu binnen Nederland verhuist of gaat emigreren of verhuizen naar een ander land.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Dijkshoorn Verhuisservice hoog in het vaandel. De kwaliteit van onze verhuizingen is gewaarborgd door een aantal kwaliteitscertificaten. Dijkshoorn Verhuisservice is gekwalificeerd als Erkende verhuizer en Professioneel Project Verhuizer (EPV).  Daarnaast is de kwaliteit gewaarborgd door het certificaat ISO 9001 en  de veiligheid gegarandeerd door VCA. Wij beschikken tevens over het FAIMPLUS-certificaat, de hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche.  Als maatschappelijk verantwoorde onderneming hebben wij ons milieumanagementsysteem gecertificeerd volgens ISO14001 en zijn onze verhuizingen volledig CO2 Neutraal. 

Onze missie

Dijkshoorn Verhuisservice verzorgt nationaal en internationaal verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Onze dienstverlening is maatwerk van hoge kwaliteit; voor, tijdens en na de verhuizing. Wij luisteren naar en blijven communiceren met onze klanten. Dijkshoorn garandeert u een zorgeloze verhuizing. Dit doen wij op een persoonlijke en eerlijke wijze én met inzet van onze vakbekwame medewerkers, die gebruik maken van moderne hulpmiddelen.

Interesse in onze dienstverlening of een gratis taxatie? Doe een offerteaanvraag op onze website www.dijkshoorn.nl of neem dan contact met ons op via info@dijkshoorn.nl of 010 - 248 05 22.Contactgegevens

Trawlerweg 8

3133 KS Vlaardingen

info@dijkshoorn.nl

010 - 248 05 22

www.dijkshoorn.nl

Locatie