Categorieën

Service

Fief

Fief

Terug

Op eigen wijze ouder worden

Fief is hèt online platform voor en door ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We willen je inspireren met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven om op eigen wijze zelfstandig te leven, gezond en gelukkig te blijven.

Denk aan Fief als een digitaal tijdschrift met vaste categorieën waar binnen geschreven wordt over dingen doen , prettig wonen, gezond blijven, geldzaken en ontspannen. Inspirerend, vrij, dynamisch en vooral gezellig. Gemaakt om op samen te komen en te delen.

De Fief redactieleden schrijven persoonlijke artikelen over activiteiten, initiatieven en handigheidjes. Daarnaast geven verschillende organisaties (zoals therapeuten, coaches en andere professionals) tips over thema's als wonen, gezondheid, mantelzorg en beweging.

Ook heeft Fief een agenda. In deze agenda staat een overzicht van activiteiten die in de regio worden georganiseerd. Op ons prikbord kun je oproepen doen of een uitnodiging plaatsen om met elkaar in contact te komen. En als je tips hebt, hebben we de ideeënbus op de website openstaan om deze met ons te delen.

We nodigen je uit om eens een kijkje te nemen op www.fief.nl. Schrijf je dan ook meteen in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je eenmaal per week een overzicht met alle artikelen in je mailbox.