Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.


Stichting Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. verstrekt donaties aan organisaties die zich actief inzetten voor de maatschappij. Het Fonds heeft als doelstelling het verhogen van de kwaliteit van de samenleving door het verlenen van financiële steun aan of het zelf realiseren van projecten van algemeen maatschappelijk belang met een ideële of sociale strekking.

Op het gebied van maatschappelijk welzijn, sport en vrije tijd, kunst en cultuur, educatie, gezondheid en natuur en milieu maakt het Fonds jaarlijks zo’n 250 projecten mogelijk.

Het Fonds steunt alleen concrete en afgebakende projecten die ten goede komen aan de samenleving in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Bij de beoordeling van de projecten spelen de kernbegrippen participatie, ontplooiing en bewustwording een belangrijke rol, want de kwaliteit van onze samenleving is in hoge mate afhankelijk van de mate waarin mensen betrokken zijn bij het functioneren ervan.

Ook jongeren hebben vaak genoeg leuke idee?n voor projecten maar geen geld om het uit te voeren. Dankzij het programma ‘Jouw idee’ van het Fonds krijgen zij nu de mogelijkheid om hun eigen projecten op te zetten. Met dit programma wil het Fonds jongeren van 13 t/m 25 jaar stimuleren zich actief in te zetten voor de samenleving en hun talenten te ontwikkelen. Zij hoeven geen stichting of vereniging te zijn om een project in te dienen.

 

Spreekuur
Wilt u weten wat het Fonds voor uw stichting of vereniging kan betekenen? Heeft u problemen met het opstellen van de begroting? Wilt u uw plannen aan ons voorleggen of meer informatie over het indienen van een aanvraag? U kunt iedere dinsdag van 15.00-17.00 uur bij het Fonds terecht voor hulp, vragen en/of advies over uw plannen. Het Fonds helpt u graag verder!

Het kantoor is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag. Alle informatie over het Fonds of het indienen van een aanvraag vindt u op www.fondssv.nl.

Gerelateerde berichten


Facebook
Voor veel ouderen is een uitstapje niet meer vanzelfsprekend. Juist voor deze doelgroep verzorgt Circus Sijm circusvoorstellingen in de zorg. Afgelopen jaar werden er al 6 voorstellingen gegeven in de regio. In 2018 worden er maar liefst 12 voorstellingen aangeboden door het Fonds!
'Samen maken we de wereld mooier' Dank aan alle sprekers (YETS Foundation, de Buurtvrouw Schiedam en Coöperatie Vlaardingen Werkt), alle actieve deelnemers en De Stadsgehoorzaal voor hun mooie en positieve bijdrage aan onze inspiratiebijeenkomst!
Volgende week is het zover! Aanmelden kan nog via algemeen@fondssv.nl
Via JINC worden bliksemstages georganiseerd in de regio. Vandaag ontvingen wij een enthousiaste groep leerlingen van de Peperklip Schiedam!
Twitter
'Samen maken we de wereld mooier'! Dank aan alle sprekers, alle actieve deelnemers en @DeStadsVLD voor het mede mog… https://t.co/baQWIBh7Kt
RT @JohnMassaar: Bedankt Vlaardingen Werkt, @BuurTvrouw en @Peter_Ottens /@YETSfoundation voor jullie mooie en positieve bijdrage aan de in…
RT @EthelDeventer: Van die mensen waar de wereld een beetje mooier, beter en leuker van wordt: @BuurTvrouw Miranda Pol #buurtvrouw #buurtba…
RT @EthelDeventer: Sociale supermarkt @supervanlopik Nog een mooi voorbeeld van sociaal ondernemen met hart en verstand in Vlaardingen. #so…
RT @JohnMassaar: Zojuist is Winterlicht geopend. De schitterende lichtkunstwerken van @StgWinterlicht zijn vanavond, vrijdag- en zaterdagav…
Contactgegevens

Schiedamseweg 53

3134 BB Vlaardingen

algemeen@fondssv.nl

010 - 475 40 33

www.fondssv.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.30 - 17.00

08.30 - 17.00

gesloten

08.30 - 17.00

08.30 - 17.00

gesloten

geslotenLocatie