Jenaplanschool Vlaardingen


Jenaplanschool Vlaardingen is een school van NU!

Jenaplanschool Vlaardingen is een kleine school met grote onderlinge betrokkenheid en een kleinschalige opzet. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn kort. We staan in het NU en geven modern onderwijs. Elke week krijgen de kinderen van groep 1 tot en met 8 Engels door middel van de methode 'GROOVE ME'. Bovendien leren we de kinderen luisteren naar hun eigen lichaam en ontspannen door mindfulnesstechnieken.

Samenwerken en zelfstandigheid geven we vorm doordat de kinderen met een weektaak werken en hoe ouder ze zijn, hoe meer ze zelf hun werk moeten plannen. We werken met projecten voor wereldoriëntatie omdat we het belangrijk vinden dat de kinderen actief betrokken zijn bij wat ze leren en de leerstof betekenis voor ze heeft. We gaan regelmatig op excursie en ook worden gastlessen gegeven bij ons op school.

We werken met een continurooster. De school start om 08.45 uur en eindigt om 15.00 uur. De kinderen lunchen op school. Steeds meer mensen kiezen in deze tijd voor Jenaplanonderwijs omdat deze vorm van onderwijs aandacht schenkt aan zowel de cognitieve- als sociaal-emotionele ontwikkeling. U bent van harte welkom om te komen ervaren wat het betekent om kind te zijn op een hele leuke school, waar oog is voor wie je bent!Facebook
Tandenpoetsles bij de Pientere Panters.
Het was weer een geweldig feest! Klik op de foto voor meer. https://photos.app.goo.gl/jWPS3J75df2D8dpC2
De Stoere Stieren hebben vandaag een fotoworkshop gedaan. Wat waren we trots!
De Dolle Duiven op het Speeleiland.
Wegens de slechte weersomstandigheden zijn wij genoodzaakt de Open Avond die voor vanavond stond gepland te annuleren. Als u zich voor deze avond heeft aangemeld schuiven wij uw aanmelding door naar de volgende Open Avond op 15 februari 2018. U hoeft zich voor deze Open Avond niet opnieuw aan te melden. Dank voor uw begrip.
Vanmorgen hebben 9 leerlingen van onze school, onder toeziend oog van onderwijswethouder Bert van Nieuwenhuizen op het stadhuis een schilderij aangeboden aan burgemeester Annemiek Jetten. Op verzoek van de burgemeester maken alle basisscholen in Vlaardingen een schilderij voor de burgemeesterskamer. Elk schilderij zal daar een aantal maanden hangen tot de volgende school aan de beurt is. Jenaplan was vanmorgen de eerste school die het schilderij mocht aanbieden. Fotocredits: Ron van Rossum
Sneeuw is leuk!
Dansen op het ijs 1
Contactgegevens

Van Hogendorplaan 1023

3135 BK Vlaardingen

a.zonneveld@wijzer.nu

010 - 471 29 14

www.jenavld.nl

Locatie