M&G Privé Hondenuitlaatservice


Wij zijn een hondenuitlaatservice die zich heeft gespecialiseerd in Privé verzorging. Wij begeleiden alle soorten hondenpups, adoptiehonden uit het buitenland, hoog risico honden, voor ons is er nooit een zaak die wij afwijzen.

Wij houden ons bezig met privé trainen en advies geven aan eigenaren. Probleemgedrag verhelpen, zoals niet kunnen omgaan met andere honden, bijtgedrag of angststoornissen. Ook bieden wij hulp aan voor honden die een handicap hebben of herstellende zijn van een operatie of blessure.

De dag opvang ziet er bij ons anders uit als de gemiddelde opvang. De honden zijn privé bij ons in huis en vrij om te gaan en staan waar ze willen. Er is altijd begeleiding aanwezig dus voldoende aandacht. Eventueel kunnen ze blijven overnachten of voor een langere periode blijven in het hondenhotel. De hond dient zich wel sociaal te kunnen gedragen. Is dit niet het geval moeten er eerst een aantal trainingen aan vooraf gaan.

Het geluk van de hond staat bij ons centraal! Wij behandelen uw hond dan ook hetzelfde of dat die van ons zou zijn. Wij vinden het belangrijk om samen met de eigenaar een passend plan te maken de hond. Wij lopen privé dus de hond krijgt 100 procent van onze aandacht. Wij verschillen daarin omdat andere hondenuitlaatservice's in groepen lopen. Op vaste plekken maar wij kunnen alle kanten op en ook naar het plekje dat uw hond herkent en waar hij vertrouwd mee is.

Uiteindelijk wil iedere baas maar één ding voor zijn hond: Dat de hond gelukkig is en lekker hond kan zijn zonder zorgen. Ons doel is ervoor te zorgen dat elke hond die bij ons komt zich op zijn gemak voelt. 'Vind de hond andere honden een beetje spannend'? Dan gaan wij dit stapje voor stapje op een rustig tempo trainen. 'Wil jezelf meer in balans komen met je hond'? Dan bieden wij trainingen aan om het gevoel van ontspannen wandelen weer terug te krijgen. Kortom het ''geluk & welzijn' van. hond en eigenaar staat bij ons centraal.

Kijk voor meer informatie eens op onze website en volg ons op facebook.Contactgegevens

Van Schravendijkplein 21

3131GV Vlaardingen

mguitlaatservice@hotmail.com

06- 839 31 031

www.mg-uitlaatservice.nl

Locatie