Poppodium De Kroepoekfabriek


De Kroepoekfabriek is een sfeervol poppodium in het centrum van Vlaardingen, waar landelijke acts en regionale helden elkaar afwisselen. Van rock tot hiphop, van metal tot singer-songwriter en van dansavonden tot jamsessies; het muzikale aanbod van De Kroepoekfabriek is breed, zodat zoveel mogelijk muziekliefhebbers hier, voor een redelijke prijs, kunnen genieten van livemuziek. Namen als Gruppo Sportivo, De Staat, Lucky Fonz III, Winne, Hausmagger, Gers Pardoel, Lange Frans, Moke, The Kik, The Deaf en Blaudzun betraden hier al het podium. Zie het complete programma op www.kroepoekfabriek.nl

 

Ruimtes huren

Op de avonden dat er geen cultureel evenement is, kunnen bedrijven en particuliere De Kroepoekfabriek huren voor evenementen, vergaderingen, presentaties of workshops. Door De Kroepoekfabriek af te huren, draag je direct bij aan het cultuurprogramma en talentontwikkeling. Inmiddels weten al veel bedrijven ons te vinden.

De Kroepoekfabriek is gevestigd in een authentiek pakhuis, een voormalige kroepoekfabriek aan de Koningin Wilhelminahaven. De podiumzaal, die zich bevindt op de begane grond en eerste verdieping, biedt ruimte aan 300 man/vrouw publiek. Verder hebben we een ruime dansstudio, volledig geïsoleerde muziekstudio en een mediastudio. Alle ruimtes zijn goed gefaciliteerd en kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

 

Talentontwikkeling

Alles is gericht op geven van ruimte en bieden van kansen aan talent, zowel op het podium als achter de schermen. Een grote groep vrijwillige krachten, ofwel de Kroe, werkt hard mee om het geheel tot een groot succes te maken. Behalve een relaxte en gezellige plek om nieuwe mensen te leren kennen en al werkend concerten bij te wonen, biedt De Kroepoekfabriek haar vrijwilligers ook zoveel mogelijk ruimte om ervaring op te doen, op het gebied van techniek, horeca, organisatie en concertfotografie.

Meer info, foto’s, contact, kaarten, huren, het complete programma… Alles is te vinden op www.kroepoekfabriek.nl

Gerelateerde berichten


Facebook
Afgelopen zaterdag keerden Jacin Trill, Idaly, Black Acid, Kid Tha Six en Individuals de boel vakkundig binnenstebuiten tijdens GLOW. Het was flink druk en de moshpit loog er niet om! Pascal la Lau was erbij en legde de avond vast.
Deel twee van de programmering van Muziek bij de Buren Vlaardingen. Aankomende zondag 10 december spelen muzikanten in huiskamers door heel Vlaardingen, en je kan er bij zijn! Met onder andere RickMusic, Silver Pockets Full, Natural Blend en Real Sounds Coverband.
De Dag van de Popquiz 2017 is uitverkocht. Het maximale aantal inschrijvingen is bereikt! Wil je nog heel graag mee quizzen? Kijk dan eens op dagvandepopquiz.nl voor alle andere locaties die meedoen.
Vlaardingen doet mee aan De Beste van Nederland. Afgelopen weekend was de eerste uitzending op RTL4 te zien en komende zaterdag (10.30u) en zondag de 24e (14.00 uur) nogmaals. En we kunnen winnen! Op www.rtl.nl/debestevannederland kan je stemmen op Vlaardingen.
Na alle muzikaliteit in de huiskamers komende zondag, gaan vanaf 17:30 uur onze deuren open voor het eindfeest van Muziek bij de Buren! Een goed moment voor de deelnemende huiskamers, muzikanten én bezoekers om met elkaar na te praten en even te ontladen. DJ Max Boes (bekend van het Zomerterras) draait de platen!
De laatste maanden van 2017 zijn goede maanden. Op naar 2018! :D
FLOYD Flower Project: gefeliciteerd! De band, een speciaal project met een eenmalige, unieke show met lokale muzikanten, bewoog hemel en aarde in de voorbereiding en lieten niets aan het toeval over: een bataljon zangers, prachtige visuals en imponerende lasershow, kinderkoor en natuurlijk een band die het repertoire tot in de puntjes beheerste. Dat dit afgelopen zaterdag tot een magistrale uitbarsting van euforie kwam, is dan ook geen verrassing te noemen. Demelza Boelen was erbij namens De KF om het geheel vast te leggen. Hans Anderson heeft namens Vlaardingen24 ook prachtplaatjes geschoten die je op vlaardingen24.nl kan terugvinden.
De hoogwaterstand viel toch iets hoger uit dan verwacht.. En dus moest er toch nog wat geïmproviseerd worden met onze catwalk. Gelukkig is iedereen naar ons weten met droge voetjes binnengekomen en stond verder niets een vette avond in de weg met Bettie Serveert. Fotografe Patricia Verploegh Chassé was er ook bij en schoot de plaatjes!
Foto's door Demelza Boelen.
Foto's door Patricia Verploegh Chassé.
Afgelopen zondag vond de eerste editie van Muziek bij de Buren in Vlaardingen plaats. Vijfentwintig huiskamers deden mee, met even zoveel artiesten, allemaal van Vlaardingse bodem. Publiek kon geheel gratis de huiskamerconcerten bij wonen. Van punk naar soul en singer-songwriter, er was voor ieder wat wils! Sander Boelen maakte een mooie serie foto's en legde zo de dag vast. De eerste editie smaakte duidelijk naar meer! Wij duimen hard dat we volgend jaar weer mee kunnen helpen aan dit te gekke evenement. Like Muziek bij de Buren Vlaardingen om op de hoogte te blijven van toekomstige edities!
Foto's door Demelza Boelen en Patricia Verploegh Chassé.
The Doors in Concert staat op 3 februari bij ons op het podium. Tickets gaan als een tierelier! Op dit moment zijn er nog welgeteld 35 tickets beschikbaar. Evenement: The Doors in Concert ️ Tickets: http://bit.ly/TheDoorsinConcert
Als je jezelf afvraagt waarom je in godsnaam ook alweer een kat had nu hij/zij niks heel laat van je kerstboom, check dan eens hoe je favoriete albumcovers er uit zouden zien als er katten op voorkomen. Daarna kan je moeilijk boos blijven..
Oud en Nieuw komt al snel dichterbij. Met De Hitmachine ben je verzekerd van een feestje zonder weerga! Van de Beastie Boys tot Rihanna en van The Prodigy tot Ronnie Flex. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf 10 euro (groepsticket). http://bit.ly/2nTtOUh
Leuk kerstcadeau op de kop tikken? Denk dan eens aan de Pokadoka! De wat?! De pokadoka, oftewel de podiumcadeaukaart. Je kan hem bij onze deurkassa kopen tijdens evenementen, met een zelfgekozen tegoed en hij is bij tal van poppodia en theaters te gebruiken in heel Nederland.
Twitter
RT @BuurTvrouw: Ontbijt @kroepoekfabriek met o.a. @JohnMassaar en @jwvogels met een warm welkom door @RenskeVerbeek #netwerken #Vlaardingen…
RT @saar_passie: Ben jij al naar de film geweest in de Euroscoop? En heb je deze reclame al gezien van @saar_passie en @kroepoekfabriek ? J…
RT @MarcelSplinter: Vanmorgen veel trouwe en nieuwe sponsoren aanwezig bij het sponsorontbijt van de @kroepoekfabriek, waaronder @RaboRotte…
RT @Vlaardingen24: Kita Menari is de Nieuwe Vangst in de @kroepoekfabriek op 20 oktober ! https://t.co/S4JYmNboi6 https://t.co/v4Kn9QWVq9
Contactgegevens

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A

3134 KG Vlaardingen

info@kroepoekfabriek.nl

010 - 445 55 80

www.kroepoekfabriek.nl

Locatie