Reisburo Kijne


Met een zeer gevarieerd aanbod vakantiereizen, helpen wij je in de zoektocht naar de voor jou ideale vakantiebestemming. Wij informeren je met tips, leuke weetjes, goedkope tripjes, verschillende soorten vakanties en de diverse reisorganisaties. Wij zijn één van de weinige zelfstandige reisbureaus vandaar dat wij een eerlijk en op maat gemaakt advies kunnen geven. Wij zijn niet afhankelijk van bepaalde touroperators.

Je kunt bij ons dan ook terecht kunt voor allerlei soorten reizen. Er is voor iedere type reiziger een vakantie te vinden. Of je nu houdt van lekker luieren op het strand op een zonovergoten eiland of cultuur wil snuiven tijdens een leuk en gezellig stedentripje, het aanbod aan reizen is zeer divers. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden op het gebied van reizen met de kinderen of misschien vooral juist zonder kinderen zoals de Couples Only hotels.

Laat je verwennen en geef alles uit handen tijdens een heerlijke All inclusive vakantie, Wij bieden veel betaalbare All inclusive reizen naar diverse populaire landen en bestemmingen. Denk aan Cuba, Mexico en Brazilië, maar ook dichterbij huis, zoals Spanje, Griekenland of Turkije zijn er tal van mogelijkheden.

Hou je van activiteiten en ben je geen type dat lang stil kan zitten, dan is wellicht een fiets-, wandel- of sportvakantie iets voor jou. Wil je het rustiger aan doen, dan kun je kiezen voor een vakantiepark of een mooie natuurreis. Wil je graag heel veel zien van een land, kies dan voor een rondreis, zodat iedere minuut van jouw trip wordt benut, om zoveel mogelijk te bekijken, te bewonderen en te proeven.

Daarnaast bieden wij ook lastminute reizen aan met de mooiste aanbiedingen en voor groepsreizen, jongerenreizen, kindervakanties en gezinsvakanties kun je ook bij ons terecht.

Natuurlijk kunnen wij ook de autohuur, de vliegtickets , het vervoer van en naar de luchthaven voor je regelen en zelfs de gemakkelijke valet parking service van Central Parking voor je in orde maken.

Fijne vakantie! Het Kijne Team

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Van Riebeeckstraat 46

3131 VV Vlaardingen

info@reisburokijne.nl

010 - 434 90 90

www.reisburokijne.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

10.00 - 16.00

geslotenLocatie