Viva la Vida Events


Omdat er altijd wel íets te vieren is!

Viva la Vida events is een evenementenbureau dat doet wat de naam al aangeeft: het leven vieren! Eigenaresse Petra Hickendorff weet, door de ruime ervaring met publieke en zakelijke events, van iedere viering een waar feest te maken. Als echte regelneef heeft zij al vele evenementen mogen organiseren. Zij werkt via het principe van de 4 P’s;  Professionaliteit, Persoonlijke aanpak, Passie en Plezier. 

Het liefst werkt Petra met lokale ondernemers. Zij heeft dan ook een groot netwerk van samenwerkingspartners en leveranciers. Hierdoor kan zij volledig voldoen aan iedere wens en ieder budget. Van tent tot sporthal, van amusement tot catering. Niets is te gek! 

Zakelijke events: bedrijfsfeesten & netwerkbijeenkomsten
Heb je als ondernemer iets te vieren? Een openingsfeest, een officieel moment, een jubileum of ander bedrijfsfeest? Viva la Vida helpt je met alle plezier en maakt jouw bedrijfsfeest een feest om nooit te vergeten. Van een kleine borrel tot grootse opening, je hebt er geen omkijken naar!  

Open Coffee Vlaardingen
Als ondernemer in Vlaardingen ben je vast al eens te gast geweest op de Open Coffee Vlaardingen. Met iedere keer een andere locatie, organiseert Viva la Vida events een netwerkgelegenheid die nooit hetzelfde is. Kijk op de website waar en wanneer de volgende Open Coffee plaatsvindt. 

Publieke events: van streekmarkten tot dansfeesten
Viva la Vida events verzorgt ook evenementen voor een groter publiek. Denk aan een Lifestyle markt of de Culturele Streekmarkt op de Hoogstraat. De muziekliefhebber kan zijn of haar hart ophalen bij de verschillende dansfeesten die zij organiseren: de Only 80’s Party, een Summer Dance Party en een Classic Rock Party! Bekijk de agenda voor de data en meer informatie.

 

 Contactgegevens

Vondelstraat 65

3131 WT Vlaardingen

info@vivalavida.nu

06 - 225 23 085

www.vivalavida.nu

Locatie