Waterweg Wonen


Waterweg Wonen is een woningcorporatie in Vlaardingen. We verhuren ruim 11.000 sociale huurwoningen. Wij werken met KOMPASSIE samen aan woongeluk in Vlaardingen. We willen dat onze huurders zich geen zorgen hoeven te maken over wonen.

Dit doen we door te zorgen voor goede, betaalbare woningen. En mee te werken aan buurten waar iedereen er mag zijn en mensen – met al hun verschillen - prettig samenleven. Wij hebben extra oog voor hen die meer (tijdelijke) ondersteuning nodig hebben.

KOMPASSIE staat symbool voor onze verbinding met de opgave, met de huurder en met elkaar. In het woord KOMPASSIE komen passie, compassie en kompas samen. KOMPASSIE: het hart van onze missie, visie en strategie.

Kompassie met onze klanten
Wat jij en onze andere klanten willen, is eigenlijk best overzichtelijk. Een veilige, schone buurt. Rekening houden met echt kwetsbare bewoners. Een nette en betaalbare woning, waarin alles ‘het doet’. Een eerlijke toewijzing van leegstaande woningen. Deskundige medewerkers die met de klanten meedenken. Als er wat is, willen onze klanten op ons kunnen rekenen. Bijvoorbeeld bij een renovatie of een kleine reparatie en alles hiertussen. Snel, zonder gedoe of discussie.

Bij Waterweg Wonen werken ongeveer 140 medewerkers.

De woningen van Waterweg Wonen vindt je op Woonnet Rijnmond
Wil je een sociale huurwoning in Vlaardingen huren? Dan kun je je inschrijven via woonnetrijnmond.nl. Dit kost € 10,- per jaar. Met deze inschrijving kun je reageren op huurwoningen in de gemeenten Vlaardingen en in de regio.

Meer weten? Kijk dan op waterwegwonen.nl of volg ons op Facebook.com/WaterwegWonenContactgegevens

van Hogendorplaan 1011

3135 BK Vlaardingen

info@waterwegwonen.nl

010 - 248 88 88

www.waterwegwonen.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 16.30

09.00 - 16.30

09.00 - 16.30

09.00 - 16.30

09.00 - 16.30

gesloten

geslotenLocatie