AdverterenVlaardingen24 is in korte tijd uitgegroeid tot het meest spraakmakende medium van de haringstad. Snel, compleet en gewoonweg erg goed. Daar trekken we ‘volle zalen’ mee en die kunt u bereiken. Met een banner bijvoorbeeld. Een heel directe manier om aan almaar groeiend aantal vlaardingers te bereiken.

Banners


Positie Pagina Weekprijs
1 13 26 52
links Home € 58,- € 54,- € 50,- € 46,- € 42,-
Overig € 34,- € 32,- € 30,- € 28,- € 26,-
Midden Home € 58,- € 54,- € 50,- € 46,- € 42,-
Overig € 34,- € 32 € 30,- € 28,- € 26,-

Bedrijfspagina's


Met een bedrijfspagina op Vlaardingen24 kunt u zich op een unieke manier verzekeren van heel gerichte publiciteit. Ieder Vlaardings bedrijf heeft een gratis eigen pagina op Vlaardingen24! Kies voor het Plusmodel en u zet uw bedrijf extra in the picture. Met het Topmodel kunt u iedere maand een bericht op Vlaardingen24 plaatsen. Daarmee brengt u uw bedrijf het gehele jaar door onder de aandacht van een breed publiek uit Vlaardingen en de omliggende gemeenten. U maakt dan ook gebruik van ons bereik via facebook en twitter.
Bedrijfspagina's
Bedrijfspagina Starter Plus Top
Eigen bedrijfspagina
Naam bedrijf
Adres + telefoon + e-mailadres
Direct link naar website
Omschrijving van het bedrijf
Max. 400 tekens
geen maximum
geen maximum
Tags (trefwoorden)
1
2
5
Plek bovenaan in zoekresultaten
Bedrijfslogo
Foto
Openingstijden
Facebookfeed
Plek in logomolen op iedere pagina
20% korting op banners en vacatures
12 advertorials
Advertorials op Homepage
Advertorials op twitter en facebook
Prijs per jaar
GRATIS
€99,-
€496,-

Advertorials


Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een losse advertorial als u slechts incidenteel de publiciteit zoekt voor uw bedrijf. Voor een bedrag € 89,- plaatsen wij uw advertorial al op Vlaardingen24 en verspreiden die ook via twitter en facebook. Wilt u dat wij de advertorial schrijven en een foto maken voor bij het verhaal? Dan bent u voor een bedrag van € 169,- helemaal klaar!

Vacatures


Geen zin in personeel dat om de haverklap moet bellen dat ze er écht aankomen maar nu helaas nog vast staan in de file... of voor een geopende brug? Uw ideale nieuwe werknemer woont in Vlaardingen. En u vindt hem of haar via het vacatureplatform van Vlaardingen24! En daar vinden zij u!

Vacatures
Soort 6 weken op website Doorplaatsen twitter en facebook
Vacature €99,- gratis
Stageplaats €39,- gratis
Vrijwillger €25,- gratis

Kortingen
Plaatst u meerdere vacatures, dan kunt u gebruik maken van onze interessante kortingen. Die kunnen oplopen tot wel 30%. En u hoeft die niet allemaal meteen te plaatsen. Eenmaal gekochte ruimte blijft onbeperkt geldig.

Wilt u meer weten over adverteren op Vlaardingen24? Neem dan contact op met Erik Meijer! tel. 06 - 40 101 238 adverteren@vlaardingen24.nl

Alle op deze pagina genoemde bedragen zijn exclusief btw.