Bekend met je wijkagent ?

15-01-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN – Niet iedereen lijkt de wijkagenten te kennen van de buurt waar hij of zij woont. De politie Vlaardingen is nu op haar eigen Facebookpagina een actie begonnen met de publicatie van steeds twee agenten uit een wijk. Wij helpen ze natuurlijk graag een handje en laten de eerste vier zich even aan de lezers voorstellen.

 

Centrum en Stadshart

Aan de linkerkant van de foto staan Kor de Jong en Arno Kuil, de wijkagenten van Vlaardingen -Centrum en het Stadshart. Hun grensgebied is ongeveer binnen  de Burgemeester Pruissingel,  de Broekweg, de Westhavenkade en de Maassluissedijk. Dus, gaat u winkelen, naar de film, uit eten, een gokje wagen of gewoon lekker slenteren door de stad?  Dan bestaat er een grote kans dat u hen daar tegen het lijf loopt. Heeft u dan een vraag of wilt u ons iets laten weten? Schiet hen aan en stel uw vraag. Lukt dat niet, dan is er altijd nog de mogelijkheid van 0900-8844 en laat daar dan een bericht voor hen achter. Uiteraard kunt u deze agenten ook digitaal volgen via de Twitteraccounts @ArnoKuil en @Kor_dejong.

 

Holy Zuid

Aan de rechterkant staan Rob Pietjouw, wijkagent van Holy Zuid-Oost, en helemaal rechts Goran Oosterhuis, wijkagent van Holy Zuid-West. Samen ‘hebben ze heel Holy-Zuid. Meestal zijn ook zij op straat, maar ze houden ook spreekuur: elke woensdag van 19:00- 20:00 uur in het gebouw van Kiddoozz, gevestigd aan de Sperwerlaan 325. De ingang is aan de zijkant van het gebouw. Als u komt dan zorgen zij voor koffie en thee !Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date