Bijzonder dreigement naar de politie

12-06-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN – Op de Facebookpagina van de politie Vlaardingen wordt regelmatig verslag gedaan van de belevenissen van de Vlaardingse ‘dienders’. Natuurlijk volgen we dat bij Vlaardingen24 en het volgende verhaal vonden we té grappig om niet te delen.

,,In mijn carrière heb ik helaas redelijk wat bedreigingen naar mijn hoofd gehad.  Maar vandaag hoorde ik er één vallen, welke absoluut de boeken in gaat als het meest originele dreigement.

Vroeg in de morgen kregen we het verzoek om naar een Vlaardingse supermarkt te gaan. Aldaar zou een verwarde dame in het gangpad liggen. Ter plaatse bleek er inderdaad een 38-jarige vrouw op de grond te liggen. Ze was behoorlijk onder invloed van het één en ander. Ze was ook absoluut niet meer in staat om voor zichzelf te zorgen. Helaas konden we niemand van haar eigen zorgkader bereiken zodoende hebben we besloten om haar (mede voor haar eigen veiligheid) in te sluiten ter ontnuchtering. In de eerste instantie leek ze normaal met ons mee te gaan. Tot het moment kwam dat ze, in de gordel, achterin de politiebus zat en het kennelijk tot haar doordrong dat ze daadwerkelijk naar het bureau zou gaan. Zelf zat ik inmiddels achter het stuur en mijn collega zat naast haar op de achterbank.

Net op het moment dat we de straat uitrijden kijk ik haar, middels de achteruitkijkspiegel, recht in haar gezicht aan en hoor ik haar roepen: "Ik ga een scheet laten hoor!!". Helaas voor mijn arme collega bleek het niet bij een loze bedreiging te blijven....''

Gerelateerd