Bureau Rijnmond: brandstichting en vandalisme

23-11-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN - Donderdag 24 november zendt TV Rijnmond opnieuw ‘Bureau Rijnmond’ uit, het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie. In deze aflevering vraagt de politie uw aandacht voor vijf zaken, waarvan twee in Vlaardingen, en hoopt dat de kijker van ‘Bureau Rijnmond’ kan helpen bij het oplossen van deze misdrijven.


 

Beton op de weg


In Vlaardingen zijn in de periode van februari tot eind september van dit jaar meerdere keren betonblokken en  stapels stenen op het wegdek van de Maassluissedijk in Vlaardingen gelegd. Omdat dit na een bocht in de weg gebeurde en bestuurders deze obstakels niet konden zien, ontstonden er levensgevaarlijke situaties. Enkele auto’s raakten beschadigd. Ook werden er voorwerpen op het spoor gelegd, onder andere vlakbij de Maassluissedijk. De politie hoopt op meer informatie van de kijker van Bureau Rijnmond.

 

Brandstichting


Een woonwagen in het kamp aan de Holyweg ging in de nacht van 19 op 20 oktober volledig in vlammen op. Daarbij raakte niemand gewond. De politie trof tijdens het onderzoek naar de oorzaak van de brand een brand versnellende vloeistof aan. Dat kan duiden op brandstichting en daarom is de politie op zoek naar getuigen.

‘Bureau Rijnmond’ is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond waarbij politie en Openbaar Ministerie de hulp van de kijkers vraagt bij het oplossen van misdrijven. Bureau Rijnmond is op donderdagmiddag, rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date