Drie mannen en een vrouw aangehouden voor beschieten woning in Vlaardingen

04-05-2022 112 Redactie

foto: Politie

VLAARDINGEN - Een woning in Vlaardingen werd woensdagochtend rond 11.00 uur beschoten. Een opsporingsonderzoek dat direct startte heeft geleid tot de aanhouding van vier verdachten.

Rond 11.00 uur kreeg de politie een melding van een schietpartij. Ter plaatse bleek dat een woning aan de 2e van Leyden Gaelstraat was beschoten. Er raakte niemand gewond. De politie startte direct na de melding een onderzoek en kwam zo uit bij vier verdachten in Hoogvliet. Zij zijn aangehouden en zitten vast.

Vuurwapen
Drie mannen van 19, 22, 24 jaar uit Rotterdam en een 19-jarige vrouw uit Rotterdam zijn in Hoogvliet aangehouden. De politie heeft de woning van een van de verdachten doorzocht. Daarbij werd een vuurwapen aangetroffen. Of dat wapen ook gebruikt is bij het schietincident vanochtend moet nog worden onderzocht.

Rollen
De politie onderzoekt de toedracht van het incident en wat de rol van de aangehouden verdachten daarbij is geweest. Getuigen die iets gezien of gehoord hebben of beschikken over camerabeelden uit de omgeving van het incident kunnen zich melden bij het onderzoeksteam. Dat kan door te belle met 0900 - 8844 of (anoniem) 0800 - 7000.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date